Bejegyzések

Bejelentééés!

Sziasztok!

Míg New Yorkban, Milánóban, Londonban és Párizsban a február és a június jelent hatalmas eseménysorozatot a divatvilágban, úgy Magyarországon egyre fontosabbá válnak az áprilisi és októberi napok. És hogy miért? Mert ekkor kerülnek bemutatásra a magyar és közép-európai divattervezők legfrissebb kollekciói.

2013-ban vettem először részt az akkor még „Gombold újra! divat a magyar” nevezetű esemény egyik napján. Erre gondolva mindig eszembe jut az a Fanni, aki akkor ott Budapesten hatalmasan csillogó szemekkel ült és majdnem kirepült a szíve a mellkasából az örömtől, hogy egy divateseményen lehet. Ugyanis belelátni abba a világba, amit te csodálsz és ahova mindig is tartozni akartál, nem semmi élmény így elsőre. Még most is érzem azt az izgalmat, amit akkor. Tudod, amikor legszívesebben ugrálnál örömödben, de nem teszed, mert nyilvános helyen vagy és elvileg felnőtt is, vagy ahhoz valami nagyon hasonló.

Szerencsére a lelkesedésem a divathetek iránt azóta sem enyhült, ennek ellenére mégsem sok alkalommal vettem részt rajta. Legfrissebb élményem tavaly októberben éltem át, ekkor ugyanis önkéntesként dolgoztam a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe-on. Nagyon örülök, hogy ezzel indítottam, hiszen mindig is olyan ember voltam, akit érdekelt, hogy mi hogyan áll össze. Úgy gondolom, hogy manapság sokan nem becsüljük egymás munkáját, csupán azért, mert a saját dolgunkkal vagyunk elfoglalva. Így, hogy beleláttam ennek a látszólag könnyed eseménynek a háttérmunkálataiba, már tudom, hogy rengeteg odaadást, energiát és időt igényel az, hogy mi, nézők felhőtlenül élvezhessük a bemutatókat.

Tavaly elhatároztam, hogy 2018 áprilisában már divatbloggerként fogok visszatérni erre az eseményre és nagyon jó érzés számomra tudni, hogy ez most be is fog következni. A hétvégén ugyanis részt veszek a Budapest Central European Fashion Week-en! Természetesen be fogok számolni minden történésről a Facebookon, az Instagramon és az új élmények tömkelegének feldolgozása után pedig itt a blogon is érkezik majd a beszámoló!

Hamarosan jelentkezem!

Bisous,
Fanni

Hozzászólás