Heti stílusnapló

Heti stílusnapló 01

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Voilá, íme a heti stílusnapló, amelynek keretein belül minden hét végén, vasárnap megosztom veletek az aktuális heti kedvenc szettemet. Tekintettel arra, hogy a blog eddigi legtöbb visszajelzését a stílusnaplók hozták, arra gondoltam, hogy szuper lenne ezt folyamatosan csinálni.

Az első megjelenésként azt hoztam, amelyik után a legszívesebben nyúlok mostanában. Az én stílusom korántsem színes, nem is túlságosan mintás, így talán nem meglepő, hogy a legérdekesebb szín rajtam ezúttal a sötétkék.

Az időjárás mostanában ugyan gyönyörű, mégis még mindig szeszélyes – sosem tudni igazán, mire számíthatunk. Így érdemes mindig magunknál tartani egy kabátot, ez esetemben a bőrkabát lett. A nadrág maga az álom – pontosan ott ölel, ahol kell. Ez a darab a legkedveltebb a repertoáromban, hiszen tényleg kényelmes és önbizalmat is ad a viselése.

A felső pedig ismerős lehet sokak számára: a tavalyi nyár talán legnagyobb Zara kedvence volt ez a top. Nem csak az olyan hétköznapi emberek kedvelték meg, mint én, hanem a gyönyörű szép Rosie Huntington-Whiteley is szívesen viselte ezt a kényelmes darabot. Szerencsénkre csak azért, mert tavaly nyáron learatta ez a forma a saját babérjait, a Zara nem száműzte a kínálatból, így még most is elérhető a weboldalon. (A lap alján található termékleírásban kattintható a márkanév, így ott megtaláljátok ennek a darabnak a linkjét is.)

A cipőm ehhez a szetthez egy teljesen új darab, amivel – nyilvánvalóan – hatalmas a szerelem. Kétségkívül ez a jelenlegi kedvenc párom, hiszen nagyon kényelmes, és az ilyen alapvető szetteket is szuperül feldobja, mint ez a mostani. Gondolkodás nélkül nyúlok utána, ha az adott napon biztos lábakra van szükségem. 🙂

Kabát: H&M
Body: Zara
Nadrág: F&F
Cipő: Zara

Szép hetet kívánok Nektek!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás