Heti stílusnapló

Heti stílusnapló 03

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Hétköznapokon nagyrészt próbálom az elegánsabb stílust előnyben részesíteni, viszont munkaidőn kívül szívesebben nyúlok a street wear darabok után. Itt a blogon kevésbé látható ez, de a szabadidőm nagy részét túlméretezett pólókban töltöm. Éppen ezért éreztem úgy, hogy ezen a héten itt az ideje egy ilyen laza outfitnek.

Egy ilyen megjelenés tényleg az egyszerűség netovábbja, talán én is pont ezért szeretem annyira. Az ilyen összeállítások megbízhatók, kényelmesek, de mégis sikkesek. A manapság olyan divatos „effortless look”, azaz erőfeszítések nélküli megjelenést én magam is gyakran próbálom kivitelezni, hiszen mindig közelebb éreztem magamhoz a természetes ruházatokat, frizurákat, sminkeket.

Annak ellenére, hogy imádok nőiesen öltözködni, az ilyen napjaimon azért hálás vagyok, hogy abban a korban élek, ahol nem kötelességem minden nap fűzőben feszengeni. A hétvégéken, ügyintézős délutánokon én szívesen támaszkodom az ilyen alapdarabokra, bár talán ezt már mondanom sem kell.

Ebből a felsőből például beszereztem egy feketét és egy fehéret is, így kedvemre tudom kombinálni ezt a végtelenül izgalmas és széles színskálát, amellyel rendelkezem. Én kimondottan ezt a felsőt a H&M-ben vásároltam, de van egy magyar lány, Lukovics Tamara, aki egy teljes márkát (BASIC by Tamara Lukovics) szentelt az ilyen alapdarabok jó minőségű verziójának megalkotására. Én magam eddig mindig elfelejtettem tőle rendelni (tipikus Fanni), így a saját véleményem még egy picit várat magára. Ha azonban valakinek van már tőle valamilyen ruhája, akkor ne habozzon megosztani velünk a véleményét! Azt pedig talán mondanom sem kell, hogy ez egy szponzormentes blog, így ezt a pár mondatot nem ellenszolgáltatás miatt írtam. Csak szerettem volna megosztani Veletek ezt az infót, amolyan jó lánytestvér módjára. 🙂

Farmerkabát: New Yorker
Felső: H&M
Nadrág: H&M
Cipő: Zara
Óra: Cluse
Napszemüveg: Police

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás