Heti stílusnapló

Heti stílusnapló 05

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Kicsit késve ugyan, de elérkeztünk az ötödik heti beszámolómhoz, amit magamhoz képest egészen színesnek érzek és ezért büszke is vagyok magamra. Annyira könnyű a hétköznapokban a megszokott fekete és fehér után nyúlni, mégis a tavasz, illetve nyár közeledtével előbújó színes darabok minden alkalommal tudnak inspirálni. 🙂

Az outfit nagyrészt régebbi darabokból áll, a nadrág azonban egy új szerzemény. Az én szememben a különféle szabások teszik érdekessé ezt az összeállítást, így például a hátán mélyen kivágott felsőrész, illetve a fodros különlegesség a nadrág hátulján.

Számomra ez a sárga felső magával hozza a tipikus tavaszi atmoszférát, a napsugarakat, a szabadságot, a kicsit nemtörődöm stílust. Nem igazán kell törődni ilyenkor azzal, hogy mit viselsz, csak olyasmi legyen, amiben te tökéletesen kényelmesen meg tudod élni a napokat. Bár miután hangosan felolvastam ezt a mondatot, rájöttem, hogy eléggé buzdítóan hangzik ez egy pizsamás szett viselésére, de nekem azzal sem lenne őszintén semmi bajom, ha nagyon boldogok lennétek benne. Én egy ilyen tipikus tavaszi outfit összeállítására törekedtem a válogatás során, és végül sikerült is megtalálni az ehhez szükséges darabokat.

Odanééééézz, az összes márkanév kattintható! 🙂
Blézer: H&M
Felső: Amisu
Nadrág: Tally Weijl
Mokaszin: Zara
Óra: Cluse – La Bohéme

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás