Bejegyzések

A legújabb szerelem

Sziasztok!

A mai bejegyzés a legújabb szerelmemről fog szólni és akármennyire is más témát sejtet ez a cím, akkor is egy pár cipőről lesz szó. Jöhetnék a közhellyel, hogy cipőmániás vagyok, de ez nem igaz, mert bármiből képes vagyok sokat vásárolni, úgyhogy ez az állítás önmagában nem lenne teljesen igaz.

Így hát abba is hagyom a felesleges magyarázkodást, és megmutatom, milyen gyönyörűséget szereztem be legutóbb. Nagyjából fél éve vettem észre először, hogy az egyre fejlődő ízlésemet kielégítő darabokat megtalálom a Mango kínálatában . Akármennyire is fast fashion, szerintem egy kicsit jobb minőségű termékek kapnak helyet a Mango kínálatában, mint az átlagos gyors divatot értékesítő üzletekben. Éppen ezért az elmúlt időszakban egyre többször került megnyitásra nálam a Mango online felülete, ahol belebotlottam egy olyan cipőbe, amiről sosem hittem volna, hogy valaha tetszeni fog. Amikor már ötödik alkalommal néztem meg, hogy még mindig elérhető-e a méretemben, biztossá vált, hogy muszáj megvennem. Ennek köszönhetően pedig megszületett a mai napon bemutatásra kerülő outfit.

A főszereplőnk tehát a képen látható kígyóbőr magas sarkú szandál. Éppen azért, mert nagyon meghatározó mintával ékeskedik ez a pár, könnyen kombinálható az általam annyira kedvelt egyszerű szettekkel. Szerintem egy ilyen klasszikust azért éri meg beszerezni, mert a legegyszerűbb ruhát is fel tudja dobni.

Ezúttal nem az alapján választottam szettet, hogy hova venném fel ezt így egyben, csak kinyitottam a szekrény ajtaját és a kedvem alapján dőlt el, mivel egészítem ki a cipőt. A kedvem pedig úgy döntött, hogy egy bézs rövidnadrág és fekete felső pontosan passzolni fog hozzá (és ez nem az ovis pólóm és tudom, hogy kilóg a hasam). Mivel ékszereket nem nagyon viselek (szinte egyáltalán nem), így kiegészítőnek egy fekete kalapot választottam. Voilá!

Egyetlen dolog kimondottan zavart ebben a szettben – erre azonban csak később jöttem rá. Ahelyett pedig, hogy elhallgatnám, és úgy csinálnék, mintha észre sem vettem volna, inkább írok róla egy kicsit. Roppantul bosszant, hogy a nadrág anyaga ilyen érzékeny és pillanatok alatt képes ennyire meggyűrődni. Ebből a szempontból rossz választás, hiszen még csak le sem kell ülni ahhoz, hogy 10 perc után így nézzen ki az anyag. Szerencsére ez a cipő kombinálható olyan farmerrel vagy testhezálló ruhával is, amelyek anyaga nem ennyire kényes.

Ami a kalapot illeti: bevallom, hogy eléggé szeretem – nem szeretem viszonyban vagyunk, mert imádom viselni, de nem a legkényelmesebb dolog a világon. Először is, időről időre előbukkan a hajam alól a fülem, aminek a kalap alatt nincs túl sok helye, emellett pedig meleg időben nem a kalapviselés a leghűsítőbb viselet. Ennek ellenére szerintem így teljes ez az outfit, úgyhogy nem volt kérdés, hogy felveszem-e vagy sem.

A fotózás után levontam a következtetést az új pár cipőmről: teljesen szerelmes vagyok, ez már biztos. Az átlagos, 10 cm-es sarkak mellett, kialakításának köszönhetően nagyon kényelmes. Nem mondom, hogy csakis ebben szeretnék ezentúl gyalogtúrákra járni (amikre amúgy nem járok), de jól fog jönni még ez a kényelem. Emellett pedig szerintem teljesen egyértelműen gyönyörű és hát hogy is mondhatnék rosszat a cipőről, amivel egy héten keresztül szemezgettem? Teljesen nyilvánvalóan tökéletes.

Ennyi lett volna mára a kötelező magamutogatásom, remélem tetszett Nektek is ez az outfit. Ha esetleg hasonló megoldásban gondolkoztok, szerintem nyugodtan viseljétek hétköznapokon is, de akár egy esti programhoz vagy szombati kávézáshoz is tökéletes lehet.

Felső: Tally Weijl 
Nadrág: H&M
Eszméletlenül lélegzetelállító cipő: Mango 
Kalap: H&M  

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás