Keller Fanni vagyok, 23 éves. Az öltözködés szerelmese.

Nagyon nehéz egy ilyen pár mondatos, általános leírásban átadni azt, amilyen valójában vagyok, hiszen a személyiség is apró, egyedi részletekből áll össze egy egésszé, nem határozható meg egy általános leírással. Így hát nagy valószínűséggel, nem fogom tudni összefoglalni “magam” csupán pár mondatban.

Kiskorom óta szenvedélyem a divat, ezt az is mutatja, hogy már az óvodába sem voltam hajlandó akármiben menni – Édesanyám elmondása szerint. Aztán ez a szerelem, mondhatni inkább addikció, egyre komolyabban kezdett érdekelni. Először azt terveztem, hogy ezen az úton megyek tovább, aztán a Sors valahogyan a Soproni Egyetem Média és Kommunikáció szakára sodort. Két csodálatos évet töltöttem Sopron városában, ami mindig is az a különleges hely lesz számomra, ahol végül megtaláltam önmagamban azt az erős és független Nőt, aki most vagyok.

Az írás is mindig szenvedélyem volt a divat mellett – noha egyiket sem folyamatosan műveltem, akadtak kisebb-nagyobb megszakítások. Pontosan az újságírás miatt döntöttem korábban végül a média szak mellett. Aztán jött egy lehetőség: a FashionFave Online Divatmagazin új szerkesztőket keresett, én pedig jelentkeztem. 8 hónapig voltam tagja a csapatnak, amikor úgy döntöttem, hogy itt az ideje eggyel feljebb lépni. 62 önálló cikkel hagytam ott az oldalt.

Mindig is csodáltam az Igazi Nőket. Azokat, akikről első ránézésre tudjuk, hogy foglalkoznak magukkal, szeretik magukat, élvezik az életet abban a bőrben, ami megadatott nekik. Sokáig olyan szerettem volna lenni, mint ők és észre sem vettem, hogy időközben olyan próbákat sodor elém az élet, amelyek segítenek elérni a célomat és mindig egyre erősebbé, önállóbbá és kitartóbbá tesznek.

Azért született meg ez a blog, mert jelen pillanatban ott és az vagyok, ahol és aki lenni akarok. Ez vagyok én, a hibáimmal, a bolond kis ragaszkodásaimmal, a divatszeretetemmel együtt. Nagy erőkkel dolgozom az oldalon, amit már most úgy szeretek, mintha a gyermekem lenne.

Úgy mint a való életben, a blogírásban is nagyon fontos számomra az őszinteség. Éppen ezért 2019 augusztusától ez az oldal egy Sponsor Free Blog, ami lényegében annyit jelent, hogy szponzorált posztok, promóciók egyáltalán nem jelennek meg itt. Minden, amit láttok, olvastok az én 100%-ban őszinte véleményem – akkor is, ha jó vagy éppen rossz az a meglátás.

Ez a blog egy nyitott platform, egy hely, ahol lehet kérdezni és üzenni. Nyitottan várom minden kérdéseteket, észrevételeteket, hiszen nagyon fontos számomra a visszajelzés.

Végül pedig csak annyit mondanék: köszönöm, hogy itt vagytok!

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás