Bejegyzések

Őszi kedvencek

Sziasztok!

Amikor kitaláltam ezt a témát, még 30 fok volt. Mikor befotóztuk, örültünk, hogy két percre elállt az eső és ki tudtunk menni a szabadba egy kicsit. Most, hogy írom, reggel fél kilenc van és körülbelül 7 fok. Az imént leírt események pedig kevesebb, mint egy hét leforgása alatt történtek. Szóval, nem is igazán tudom, milyen évszakhoz csatoljam ezeket a kedvenceimet, de remélem, ettől még tetszeni fog Nektek a bejegyzés.

Első – Avon Mark Magix HD fixáló púder és Avon púderecset

Már régóta szerettem volna egy olyan púdert, ami nem szárítja ki a bőröm, nem lehet eltúlozni és kis mennyiség ellenére is jól fed egész nap. Amikor pedig elolvastam a Krémmánián a Mark Magix HD púder értékeléseit, nem is volt kérdés, hogy muszáj kipróbálnom. Egészen egyszerűen imádom. Nem szeretném túlmagyarázni, teszi a dolgát szépen és meg vagyok vele elégedve. Bátran ajánlom Mindenkinek.

Ezt a terméket én egy katalógusból rendeltem, amelyben ajánlották a púderhez az Avon púderecsetet. Mivel az akkori ecsetemmel nem voltam teljesen elégedett, rendeltem egy ilyet is és azt kell mondanom, ez még jobban lenyűgözött, mint maga a púder. Elképesztően puha ecsetről van szó és annyira jól végzi a dolgát, hogy biztos vagyok benne, hogy sokáig jó barátok leszünk még.

Avon Mark Magix HD Fixáló Púder 

Avon Púderecset

 

Második – Tangle Teezer: The Wet Detangler, avagy álom fésű nedves hajra

Mindig is nagyon kényes téma volt számomra a fésülködés. Ez leginkább azért alakult ki, mert nagyon hamar bekócosodik a hajam és konkrét kínszenvedés az egész nagy hajzuhatagot kifésülni ilyenkor. Vizes hajjal pedig még nehezebb ez az eset. Talán egy vagy két éve kaptam meg karácsonyra az első Tangle Teezerem, ami az első prototípus volt, a klasszikus hajkefe. Most pedig Shaun P, a Tangle Teezer feltalálója piacra dobott két új terméket – a hajformázást és a vizes haj kifésülését megkönnyítő hajkefét. Előbbire egyáltalán nincs szükségem, tekintettel arra, hogy még megszárítani is lusta vagyok a hajamat, nemhogy formázgatni, a második azonban felkeltette az érdeklődésemet.

Aki használ Tangle Teezer fésűt, talán ismeri a szituációt, amikor próbálod kifésülni az amúgy is összegabalyodott, vizes hajadat és a kagyló formájú kis fésű a vizes kezedből körülbelül ötvenszer kicsúszik és akkora zajjal esik a földre minden alkalommal, mintha éppen bomba robbant volna a helységben. Amikor megláttam, hogy a Wet Detangler kapott egy kis nyelet, nagyon megörültem, hiszen tudtam, hogy így elkerülhető lesz az előbb leírt szituáció. A termék ugyanolyan tökéletes, mint az első hajkefém a márkától, ez biztosan nagy kedvenc marad még sokáig. Nem csupán a kialakítása miatt, de azért is, mert még a sima Tangle Teezer hajkeféhez képest is csak negyed annyira húzza a hajamat a fésülés közben. Szóval imádom.

Tangle Teezer The Wet Detangler hajkefe 

 

Harmadik – Geek & Gorgerous 101 HA 5 Light Szérum + Yves Rocher Sensitive Végétal hidratáló

Amikor beszámoltam Nektek az Omorovicza termékeivel kapcsolatos gondolataimról, bemutattam azt a két terméket is, amiről most írni készülök. Méghozzá azért, mert ezeket gondoltam az elfogyott Omorovicza termékeim helyettesítőinek. Szerencsére megérte annyi időt beleölni az utánajárásba, hiszen teljesen meg vagyok elégedve az új szérumommal és krémemmel. Annak ellenére, hogy mindkét termék ára 5.000 Ft alatti, ügyesen teszik a dolgukat és az állaguk, hatásuk eszméletlenül emlékeztet a két korábbi Omorovicza termékre. Így hát nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek, aki viszonylag olcsón keres szérumot és hidratálót a mindennapokra.

Geek & Gorgeous 101 HA 5 Light Hidratáló Szérum 

Yves Rocher Sensitive Végétal hidratáló krém 

 

Negyedik – Bakancs

Számomra az ősz megérkezése egyfajta megújulást jelent az öltözködés terén. Hiszen az időjárás nagyban befolyásolja azt, mit választunk ki a reggeli felöltözés során és annak ellenére, hogy nagyon szeretem a meleg időjárást, az őszt is izgatottan várom. Pont azért, mert ilyenkor újra elővehetem a kedvenc meleg pulóvereim és megkezdődik a csizmák időszaka. Nagyon, nagyon, nagyon szeretem a csizmákat, jobban, mint bármelyik másik lábbeli típust. Lehet felőlem a csizma magassarkú, lapos talpú, bokacsizma, bőr vagy éppen más anyag, térd fölé érő vagy lényegében bármilyen, ami éppen megtetszik. Ezt a csizmát tavaly áprilisban szereztem be, amikor már olyan jó idő volt, hogy csak pár alkalommal sikerült felvennem, de most eljött a mi időnk – szó szerint 😀 A héten már többször is viseltem és nem kérdés, hogy nagyon jóban leszünk. Minden ruhámhoz passzol, kényelmes és hát csak nézzetek rá. Lehet ezt nem szeretni? Nem.

Bakancs: Zara 

 

Ötödik – Életem egyetlen és legtökéletesebb mellénye

Alapvetően ha kabátot kell választanom, egyáltalán nem jutnak eszembe rövid kabátok. Ez leginkább azért van, mert a derekam vékony, a csípőm viszont széles és a rövid kabátok 98%-a ott ér véget, ahol a legszélesebb a csípőm, így optikailag úgy nézek ki, mint egy palacsinta, ami éppen folyik szét a serpenyőben 😀 Na jó, ez túlzás, de akkor is valahogy így néz ki a helyzet. Éppen ebből kifolyólag mellényt sem nézegettem soha, hiszen meg sem fordult a fejemben, hogy egy mellény akár hosszú is lehet. Fogalmam sincs amúgy, hogy miért, de nem gondoltam rá. Most azonban megtaláltam az eddigi szerzeményeim királynőjét, ezt az eszméletlen puha, gyönyörű és minden öltésében tökéletes Zara mellényt. És szerelmes lettem. Mármint a mellénybe.

Elképzelhetetlenül kényelmes, puha, meleg, és annyira magaménak érzem, hogy tényleg eszméletlen. Már amikor megrendeltem, akkor volt körülbelül 10 komplett szett a fejemben, amivel fel szeretném venni. Időközben pedig rájöttem, hogy igazából mindegy, mivel kombinálom, mert ez akkor is a leggyönyörűbb dolog, amit eddigi életemben birtokoltam.

Mellény: Zara 

 

Mindkét Zara terméket kerestem a webshopban, hogy a termékek konkrét linkjét tudjam csatolni Nektek, de sajnos már egyiket sem találtam. A bakancsot tavasszal vettem, így gondoltam, hogy azt nem fogom megtalálni, de a mellényt csak pár hete rendeltem. Csak azért írom ezt le, mert a tanulság ebből az, hogy nem szabad sokat várni, a jó dolgokat azonnal meg kell vásárolni, még mielőtt elfogynának! 🙂

Ennyi lett volna a szeptemberi 5 kedvencem. Remélem, hogy élveztétek ezt a bejegyzést és ha Nektek is megtetszett valami a bemutatott dolgok közül, akkor őszintén mondom, hogy ne habozzatok, mert ezek tényleg hibátlan termékek egytől egyig.

Jövő héten újra jelentkezem, addig is maradjatok stílusosak és elbűvölőek!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás