Napi stílusnapló

Stílusnapló 02 – Kedd

Sziasztok!

A múlt hetem eleje úgy tűnik, a sportos öltözködésről szólt, de ez nem igazán volt tudatos. Legalábbis nem 100%-osan.

Ebben a kicsit borongósabb őszi időben automatikusan a rétegesebb, sportosabb öltözködés felé fordulok, és ez a keddi napon sem volt másképp.

A tegnapi bejegyzésben megismerkedhettetek az új gondolkodásmóddal, ami alapján ez a stílusnapló hét készül(t). A maiban pedig megmutatom, mennyire szeretem a lezser öltözéket így a hét eleje körül.

2018. október 16., kedd 

Körülbelül 2-3 éve tértek vissza a high fashion, és ezáltal a fast fashion világába is a túlméretezett darabok. Emlékeztek még arra az időszakra, amikor mindenki eszméletlen feszülős nadrágokban és ruhákban járt? Én úgy gondolom, ez a korszak kezd végleg eltűnni és azok a ruhadarabok veszik át ezek helyét, amik kicsit lazábbak, nem követik annyira szigorúan a testformát, de mégis mutatnak valamit az emberből.

Én bevallom, hogy nagyon megszerettem ezeket a darabokat, és nem kérdés, hogy miért nőttek ennyire a szívemhez: mert elképzelhetetlenül kényelmesek. Ami a pedig a legszebb az egészben az, hogy vannak olyan alapdarabok, amik nem feltétlenül sportosak, egyszerűségüknek köszönhetően ugyanúgy lehet párosítani őket elegáns kiegészítőkkel, mint sportossal. (Egy kis spoiler: a pénteki szett egy ilyen oversized, de elegáns megoldás lesz.)

Annak ellenére, hogy mennyire szépen felvezettem ezt az elegáns témát, a keddi szett totálisan sportos és semmi köze az eleganciához 😀 Igazából csak kicsit kampányolni szerettem volna a túlméretezett darabok mellett egy reális érvvel.

A keddi outfit tehát egy inkább hétvégi viselet lett. Azonban attól függetlenül, hogy ennyire laza, én szeretem hétköznap is viselni ezt a pulóvert és farmert. Mindkettőben olyan érzésem van, mintha ki sem keltem volna az ágyból, annyira kényelmesek. Ez pedig viszonylag meglepő, hiszen fast fashion darabokról beszélünk, mindkettőt a H&M-ben vásároltam viszonylag potom pénzért, mivel utolsó darabok voltak (pulóver: 2.000 Ft, farmer: 2.500 Ft).

Pulóver: H&M
Farmer: H&M
Táska: Stradivarius
Cipő: Adidas (Pig Shoes)

Ami a kiegészítőket illeti, az elmaradhatatlan szemüvegen, órán és kis táskán ma sem láttam tovább. Most már ismertek annyira, hogy tudjátok: nem is viselek ennél több kiegészítőt az idő nagy részében. Ami kicsit érdekesebb számomra ebben az összeállításban (és ezen én magam is meglepődtem) az, hogy a pulóver felirattal díszített. Márpedig általában én semmilyen feliratos vagy mintás dolgot nem viselek. Ebben a pulóverben azonban tetszett ez a szolid részlet – szolid, mert a felirat ugyanolyan színű, mint a pulóver.

A cipő pedig számotokra is ismerős lehet, ez egy klasszikus Adidas Stan Smith.

Amikor három éve (remélem, ennyi ideje történt) megjelent ez a kollekció, nagyon sokáig fájt a szívem ezért a cipőért és hamarosan meg is vásároltam. Bevallom, hogy kicsit kételkedtem akkor abban, hogy nekem erre szükségem van, de szerencsére nem bántam meg. Mint látjátok, kicsit nyúzott állapotban van már és akkor még szépen fogalmaztam 🙂 Ennek ellenére azért viselem lelkesen, főleg az ilyen sportos megjelenésekhez, mint ez a mai.

Ennyi lett volna a keddi outfit, ami eléggé egyszerűre sikerült, ám színeit tekintve nem teljesen a tőlem megszokott. Ez a maximum mennyiségű szín egyébként, amit általában viselek. Remélem tetszett a bejegyzés, holnap újra jelentkezem! ♡

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás