Napi stílusnapló

Stílusnapló 03 – Hétfő

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Úgy érzem, itt az ideje egy nyári stílusnaplónak, és csak remélem, hogy Nektek sincs ellenetekre ez az 5 napig tartó kis öltözködési beszámoló. Mint megszokhattátok, a Stílusnapló részek rövidebbek a megszokott bejegyzéseknél, illetve az is feltűnhetett már, hogy konkrét szabályok nincsenek, mindig az adott hangulatomon múlik, milyen elv alapján mutatom meg Nektek, mit viselek egy héten.

Ez alkalommal is győzött a szeszélyességem és úgy döntöttem, hogy minden nap az egy héttel korábban viselt öltözékemet mutatom be Nektek. Ez egyébként tavaly is nyáron is így volt, tehát annyira kreatív azért nem voltam, hogy egy harmadik verziót kitaláljak. A múlt hetem munkával teli volt, így kicsit betekintést nyerhettek a valódi hétköznapokban viselt outfitjeimbe – ha akartok, ha nem. 🙂

Ez a piros body már kétszer szerepelt eddig a blogon, ez a harmadik alkalom, hogy megmutatom. Viszont remélem, van olyan, aki az előző két bejegyzést, amiben ez is szerepelt nem olvasta, és akkor azt mondhatom, hogy igen, ennyire változatosan öltözködöm. A nyugalom kedvéért azért megjegyezném, hogy ez a legvadabb szín, illetve egyáltalán bármiféle szín, amit a héten látni fogtok rajtam.

Body: Zara
Nadrág: Vero Moda

Az egyetlen piros body-m ezzel a kicsit elegánsabb nadrággal párosítottam. Számomra a hétköznapokban leginkább a kényelem a fontos, hogy ne akadályozzon a kényelmetlen viselet semmi teendőmben, de gondolom ezzel sokan vagyunk így. 🙂 Ennek ellenére persze szeretek egy kis eleganciát vinni a mindennapi szettekbe is – bár az mindig az adott reggeli hangulatomtól függ, hogy fogok is elegáns darabok után nyúlni vagy sem.

A kiegészítők terén sosem voltam eléggé izgalmat kereső, szeretem a megszokott alapdarabjaim. Így hát a minden nap viselt ezüst táskám, a megbízható karika fülbevaló és ezüst óra mellett tettem le a voksomat hétfőn. A szekrény aljából pedig már sikeresen előkerült a szandálom, amit többször is fogtok látni rajtam a héten.

Táska: Zara Trafaluc
Szandál: Shoes Made in Heaven (Humanic)

A hétfői beszámolómnak ezzel vége is, holnap újra jelentkezem. Addig is maradjatok elbűvölőek!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás