Napi stílusnapló

Stílusnapló 03 – Kedd

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

A hét második napján el is ment a kedvem az elegáns daraboktól – látod, erről ennyit, én mondtam. Ilyenkor pedig következik a farmer. Érdekesnek tartom, hogy az én generációmnak teljesen nyilvánvaló, hogy mehet farmerben a munkahelyére, ez azonban nem volt mindig így. Mivel csodálom a régi dolgokat, nekem abszolút tetszik az a rendszer is, bár lehet, hogy ez csak azért van így, mert tisztes távolságban tartózkodnak a szigorú öltözködési megkötések. A lényeg azonban annyi, hogy amikor lehetőségem van rá és a hangulatom is úgy tartja, szívesen viselek farmert a hétköznapokon.

A keddi szett egyébként tipikusan példázza azt, amikor túl lusta vagyok azon gondolkodni, mit vegyek fel. Nem is olyan régen pedig írtam egy bejegyzést arról, hogy mennyire fontosak a megbízható alapdarabok az ilyen ellustulós pillanatokban. Szerencsére a jelenleg kedvenc farmeremnek és egy végtelenül kényelmes fekete ujjatlannak köszönhetően nem okozott nagy fejtörést az aznapi outfit.

Ujjatlan top: Zara
Nadrág: Zara
Cipő: Vagabond

Mára ennyi lenne, tényleg nem húzom ezúttal sokáig. Holnap viszont újra jelentkezem a héten az első számú kedvenc szettemmel! Addig is maradjatok elbűvölőek!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás