Bejegyzések

Évkezdő termékajánló

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Ahogy egyre inkább növök fel, egyre jobban kezdem megérteni, mennyire fontosak a minőségi, tartós dolgok az életünkben. Észrevettem, hogy valamilyen oknál fogva az emberek – főleg az én generációm – nagyon gyűjtögetnek. Úgy tűnik, mindenkinek mindenre szüksége van, mintha anélkül nem lenne élet. Ilyen volt például a Foreo arctisztító készülék, ami nagyon hamar el is tűnt a süllyesztőben és nyilván nem ok nélkül: a termék szükségtelen. Hiszen beépített arctisztítókkal születtünk, a tiszta kezünk pontosan elég erre a célra.

Viszont vannak olyan termékek, amik hozzá tudnak tenni a mindennapjainkhoz, amik hasznosak, praktikusak. Mivel a szépségápolás már egy jó ideje a szívem csücske, erről a területről hoztam négy olyan terméket, amit az utóbbi időben vásároltam és imádom őket. Ugyanis ha én valamit megszeretek, akkor ahhoz nagyon ragaszkodom, így biztos is vagyok abban, hogy ezek a dolgok hibátlanok. Akik legalább nyár óta olvasnak, azok tudják, hogy ez a platform egy sponsor free blog, tehát ez nem egy támogatott poszt, semmit nem kaptam ingyen. Sőt, ami azt illeti, egyetlen terméket sem valami fancy influencernél láttam, hanem magam jártam utána, mi mire jó és miért kellhet nekem. Biztosak lehettek benne, hogy 100%-ban az őszinte véleményemet olvassátok, illetve azt is megosztom veletek, hol szereztem be a termékeket és mennyibe kerültek. Kezdjük is!

Philips Moisture Protect Hajszárító

Ezt a hajszárítót több hónapja kinéztem már magamnak, de csak most jutottam el odáig, hogy valóban meg is vásároljam és el nem tudjátok képzelni, mennyire jól tettem. A hajam egy olyan terület, amivel eszméletlen béna vagyok, nem igazán tudok vele mit kezdeni. Szerencsémre egyszerűen leengedve és lófarokban is elviselhetően jól néz ki, így nem nagyon aggódom ezen a kérdésen. Viszont azt mindig is tudtam, hogy a magas hőmérséklet nem igazán tesz jót a hajnak. Éppen ezért szerettem volna egy olyan hajszárítót, ami azért az átlagosnál egy kicsit többet tud és védi a hajkoronám. Az általam annyira imádott Krémmánia oldalon keresgélve bukkantam rá erre a Philips hajszárítóra, amit a véleményekben is a végletekig dicsértek. Ennél jobban konkrétan egyetlen hajszárítót sem szerettek a véleményezők, így gondoltam, kipróbálom.

A termék lényege egyébként már ott bújik a nevében is: moisture protect. A hajszárítóban ugyanis található egy infravörös érzékelő, amely a szárítás közben felméri a haj állapotát és a természetes hidratáltság érdekében beállítja a megfelelő hőmérsékletet. Plusz, a készülék automatikusan ionokat bocsájt ki, amelyek simaságot és ragyogást biztosítanak. Ezt azért első hallomásra én sem akartam elhinni, de azért gondoltam, hogy annyira rossz nem lehet.

Ezúton szeretnék azonban minden kedves kétkedőt megnyugtatni, hogy amit az előbb leírtam, az mind igaz! Esküszöm, hogy már az első alkalommal olyan szép lett tőle a hajam, mintha fodrász szárította volna be, a hőmérséklet is tényleg folyamatosan változik. Sosem érdekeltek különösen az okos termékek, nincsen ilyen órám sem, nem érdekelnek egyszerűen ezek a dolgok. Ez a hajszárító viszont minden egyes forintot megért és végtelenül nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert én magam is imádom.

Én a Media Markt honlapján rendeltem és egy akció keretén belül 23.000 Ft volt az ára. Eredeti áron körülbelül 30.000 Ft-ért lehet beszerezni.

Faceez Arctisztító

Egy ideje kerestem már valami környezetkímélőbb sminklemosó megoldást a vattakorongnál, amikor teljesen véletlenül megtaláltam ezt egy üzletben. Szerintem konkrétan a Foreo olcsó és hatásos verziója és ha hiszed, ha nem (én nem hittem először), tényleg elég csak bevizezni. A szemsminkemen kívül ezzel tisztítom az arcomat és egyetlen törléssel lejön bármilyen smink az arcomról. A szememen pedig csak azért nem használom, mert akármilyen puha is ez a kis pamacs, szerintem a szemkörnyéki vékony és estemben extra érzékeny bőrre nem a legmegfelelőbb. Azon kívül viszont szuper kis termék. Nem fogja minden bőrhibád megoldani, de nem is ez a dolga, szóval nem kell ezt elvárni tőle. Mindenképpen tudom ajánlani, én nagyon szeretem. A pamacs tisztítása is szuper egyszerű, a legalapvetőbb szappan is azonnal kiveszi a szálak közé ülő sminket. (Én egyébként egy százforintos mandulaszappannal szoktam tisztítani.)

Ezt a 2 darabos csomagot Ausztriában vettem egy Müller üzletben, körülbelül 3.000 Ft volt a két darab. Nyilván ez nem egy egyszer használatos, hanem hosszútávú termék, így szerintem abszolút megéri az árát.

Paula’s Choice 2% BHA Folyékony Hámlasztó

Egy kicsit engedjétek meg, hogy elmerüljek a bőrápolásban és ebben a márkában. A Paula’s Choice felfedezése számomra a 2019-es év egyik legnagyobb ajándéka volt. Az amerikai márka egészen eszméletlen és nem mellesleg nagyon jót tesz a bőröddel. Félelmetes, hogy mennyit tudnék róla beszélni, úgyhogy inkább neki sem látok, de ha valakit érdekel, miért ennyire csodálatos ez a márka, akkor ide kattintva tovább tud olvasgatni róluk magyarul, ennél is bővebben pedig itt angolul.

A lényeg az, hogy miután sikerült kiderítenem, milyen az én bőrtípusom, úgy éreztem, meg kell keresnem azt is, hogy mivel teszem a legjobbat a bőrömnek. Sok-sok utánajárás és olvasgatás után derült ki számomra, hogy minden bőrtípus esetében jól jön egy hámlasztó, ami az elhalt hámsejtek eltüntetéséért felelős. Az én érzékeny bőrömre viszont nem szívesen kenek bármi erőset, így megtaláltam ezt a terméket. A 2% BHA hámlasztó lényegében egy olyan kémiai hámlasztó, amitől nem kell tartani. Maga a csomagolás is azt írja, hogy egy nap akár többször is fel lehet vinni a bőrre, én ettől függetlenül viszont csak 3-4 naponta használom, az esti arcápolás részeként. Ahelyett, hogy bemásolnék róla mindent, ide kattintva meg tudjátok nézni, milyen szuper hatásai vannak ennek a folyadéknak. Annak ellenére, hogy nem igazán olcsó dolog, nagyon jó barátod lesz garantáltan. Ha esetleg beszereznéd, mindenképpen nézegesd meg, melyik formában lenne a legjobb számodra, hiszen a folyadék mellett megtalálható ez a hámlasztó gél és krém változatban is, bőrtípustól függően.

Ezt a terméket a skinsmart oldalról rendeltem és az ára körülbelül 11.000 Ft.

Eucerin AtopiControl kézkrém

Ennek a terméknek egészen egyszerű magyarázata van: vállalhatatlanul száraz a kezem télen. Szerintem tipikusan én vagyok az a nagynéni/barátnő/ismerős, aki mindig tud egy kézkrémet adni, mert legalább egy mindig lapul a táskában és ráadásul még fecsegni is tudok róla. Ez tudom, hogy nem a legjobb dolog, de nem akarom elhinni, hogy csak engem foglalkoztat ez a téma. ? Éppen ilyen megfontolásból került bele ez a termék a listába. Akkor is itt marad, ha csak engem érdekel.

A termék önmagában egyébként nagyon jó, teszi a dolgát szorgalmasan. Ez a krém nem csak hirdeti magát, hanem tényleg azt kapod, amit elvársz tőle: ápolt kezeket, puha bőrt. Éppen ezért éreztem úgy, hogy muszáj bevennem a szívesen ajánlott termékeim közé. Én magam nagyon sokat keresgéltem a megfelelő kézkrém után és ezt valóban örömmel ajánlom mindenkinek.

Ez a termék bármely patikában beszerezhető, ahol egyébként is találsz Eucerin termékeket. Az ára körülbelül 3.000 Ft.

Nos, úgy tűnik, a listám végére értünk, elfogytak a jelenlegi kedvenc termékek. Mindent, amit az imént bemutattam tiszta szívvel ajánlok mindenkinek, mert nekem csak jó tapasztalataim vannak ezekkel kapcsolatban. Nagyon szeretem mindegyiket és leginkább az tetszik, hogy hosszú távon is megbízhatók lesznek. Ha egy jó tanácsot elfogadtok tőlem így a végére, akkor annyit mondanék, hogy ne halmozzatok fel minden baromságot magatok körül, csak azért, mert egy idegen azt mondja, hogy mennyire nagyon jó. Ha szponzorált tartalommal találkoztok, mindig olvassátok el, miért ajánlják az adott terméket, hiszen a szavakból könnyen lerí, ha csak üres mondatokkal dobálózik az illető. Emellett pedig az is gyakran megesik, hogy amit az adott ember éppen reklámoz, arra nekünk egyáltalán nincs szükségünk. Én azért osztottam meg veletek mindennek az árát, mert ezek nem éppen olcsó dolgok, viszont megbízhatók. Ennek ellenére mindig jó tisztában lenni valaminek az értékével.

Köszönöm, hogy elolvastátok a bejegyzést.

Fotók: Keller Lili (aki képes egy termékfotózást is ilyen szépen megcsinálni)

Bisous,
Fanni

Hozzászólás