Bejegyzések

Ünnepeld magad

Ebben az évben is sokat dolgoztál. Ebben az évben is kiérdemelted az elismerést és a pihenést. Most itt van az ideje annak, hogy hátradőlj és visszatekints. Sok dolog, amit elértél, lehet hogy elérhetetlennek tűnt. Mégis megtetted, mégis teljesítetted. Mégis megszerezted. Te csináltad.

Pihenni muszáj. Főleg akkor, ha előtte széthajtod magad. Én tudom, hogy azt tetted. Végigsöpörtél a feladatokon, mint egy hurrikán. Te voltál a legnagyobb szél, a legmagasabbra nyújtózó hullám. Lehet senki nem látta, mennyit dolgozol. Lehet senki nem vette észre, mennyit küzdöttél. Lehet senkit nem engedtél be a falak mögé. Nem is az a lényeg. Te tudod, mennyit dolgoztál, mennyit fejlődtél. Ez a lényeg.

Most itt az ideje, hogy egy kicsit leülj. Egy kicsit feküdj le, egy kicsit csukd be a szemed. Ne gondolj semmire. Érezd az ízeket, élvezd a pihenést. Merülj el benne, mint egy habos fürdőben. Vagy csinálj magadnak egy habos fürdőt és ülj bele. Dupla élvezet – ott vagy, ahol lenned kell fejben és testben is.

Koncentrálj azokra, akik megérdemlik a figyelmed. Legyél pozitív emberek körül, hagyd hogy a szeretteid behálózzanak. Ők szeretnek téged, jót akarnak neked. Bennük megbízhatsz. Ha napról napra önmagad jobb verziója leszel, ők észreveszik és értékelni fogják. Te leszel nekik az ajándék. A bizalmad lesz a legszebb dolog, amit idén kapnak.

Jutalmazd meg magad, mert az is fontos. Egy kis apróság magadnak. Legyen az tárgy, élmény, érzés, bármi. Engedd meg magadnak a luxust egy kicsit. Nem muszáj szó szerinti luxusnak lennie. Ne vonj meg magadtól semmit, ami boldoggá tesz. Egyél valami édeset, erre akarok kilyukadni. Most nincs helye a diétának. Most ne sanyargasd magad. Majd pár nap múlva újrakezded.

Talán lassan a végére érek. A lényeg akkor is ugyanaz marad. Megérdemled azt, ahol tartasz. Megérdemled, hogy most pihenj. Fel kell készülnöd a következő évre, a következő körre. Most csak annyi a dolgod, hogy élvezd. A szeretetet, az ételeket, a hangulatot, a kényelmet, a hálát.

Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek, aki ezt most olvassa. Kedvellek Titeket.

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás