Bejegyzések

22 tény rólam

Sziasztok!

A múlt heti, kicsit nagyobb hangvételű bejegyzés után egy laza kis olvasnivalóval készültem erre a hétre. Ez pedig nem más, minthogy meghitt családi körülmények között megosztok Veletek 22 tényt, amit tudni lehet rólam. Úgyhogy takarózzatok be, a gőzölgő kakaót vegyétek a kezetekbe és görgessetek szorgalmasan!

Nem szeretem, ha valamit nem a perforálásnál szabnak el. Legyen ez papírtörlő, WC papír, bármi. A perforálás azért van, hogy az adott dolog ott legyen elszabva. Pont.

Eléggé szélsőségesen gondolkodom, szerintem valami vagy megy vagy nem. Ezért is sikerül gyakran túlreagálnom a dolgokat.

Szerintem nem probléma, ha valaki szingli – és ez most nem a klisé „a nőké az egész világ, fúj férfiak” szöveg. Egyszerűen én jó dolognak tartom, ha valaki ki tudja élni magát az egyedüllétben és pár nélkül is meg tudja oldani a dolgokat. Legyen ez a személy akár férfi, akár nő.

Van néha olyan napom, amikor kimondottan szerencsétlen vagyok, semmi nem sikerül, minden kiesik a kezemből, mindenhol megbotlom vagy hülyeséget mondok. Remélem, ez nem csak nekem ismerős.

Imádok mosogatni, mert megnyugtat. Na, nem úgy, hogy „egy 300 fős lagzi után jaj, de elmosogatnék”. Hanem úgy, hogy amikor például én alkotok valamit a konyhában, alig várom, hogy elmosogathassak és újra rend legyen.

Az előző ponttal ellentétben a porszívózás azonban mindig felidegesít. A gép hangja is zavar, az meg csak ráadás , hogy vagy becsípem a csőbe a hajamat vagy nekihúzom minden falnak és bútornak a gépezetet…

A kis lábujjamon a körmöm olyan pici, hogy én magamnak nem tudom kilakkozni. Ez egy abszolút tény 🙂

A kezemen a körömlakkom színe mindig valamilyen nude vagy piros árnyalat. Más nem igazán jöhet szóba.

Nem szeretek a komfort zónámon kívül kerülni és általában kerülöm is az ilyen helyzeteket. Vannak emberek, akiknek ez löketet ad, hát nekem nem. A legrosszabb rémálmom lenne egy sátorban aludni például. Vagy egy neon pink körömlakk a kezemen három hétig. Ha pedig komolyabb dologban kell komfort zónán kívül kerülnöm, akkor megpróbálom a tőlem telhető maximumot nyújtani.

A kezem vagy nagyon száraz vagy nagyon izzad. Köztes állapot pedig, amikor száraz, de azért egy kicsit izzad. Nem tudok ezzel mit csinálni, ezt így kellett elfogadnom.

Nem nyílok meg könnyen mások előtt, ezáltal pedig nem is vagyok az a nagyon barátkozós típus. De ha valakit megkedvelek, amellett őszintén kiállok.

Pont így állok ki az illető mellett

Gyerekkorom óta imádok olvasni, leginkább egyszerű regényeket, amikben van egy kis romantikus szál. Próbálkoztam komolyabb témájú könyvekkel is, de azokat unalmasnak találtam. Remélem, ez idővel változni fog, máskülönben 50 évesen is lányregényeket fogok olvasni 😀

Nagyon szeretek kézzel jegyzetelni. Tinédzserként például minden második héten máshogy nézett ki a kézírásom, mert kerestem azt, amelyik a legjobban illett hozzám.

Elképesztő mértékben béna vagyok barkácsolásban, új dolgok fizikai megalkotásában, de valami eszméletlen módon lúzer vagyok ebben, tényleg.

Még túl fiatal vagyok a virág gondozáshoz. Szeretem a növényeket és volt is pár, de sajnos mindegyikről elfelejtkeztem és hamar feladták a harcot.

A média szakon a rádiónál töltött gyakorlat volt a kedvencem és szívesen kipróbálnám magam egy rádiónál élesben is.

Sajnos megesik, hogy túl hamar ítélkezem, de már egy ideje dolgozom ezen.

Utáltam tinédzser lenni. Az emberek többsége azonnal szívesen visszamenne a gimnáziumba, hát én nem. Így felnőttként érzem magam a legjobban, még akkor is, ha néha nehéz. Nekem egyáltalán nem hiányzik az az időszak, amikor még fogalmam sem volt arról, milyen is vagyok én igazából.

A testvéreim a legjobb barátaim és ez örökké tény marad.

Érzelmes és empatikus embernek tartom magam. Ha valaki ismer és nem így gondolja, ne szóljon semmit, csak görgessen tovább. Nem ám, tudom, hogy Ti is érzelmesnek ismertek 😀

Rák a csillagjegyem és a jegyre vonatkozó tulajdonságok 98%-a igaz rám. Plusz, nem érdekel, ha valaki szerint hülyeség a horoszkóp.

Ez lenne az a 22 tény, ami egy napsütéses vasárnap délután először eszembe jutott és gyorsan le is jegyzeteltem mindet. Mivel eléggé jól ismerem magamat, ezeket büszkén vállalom, hiszen mind igaz. Lehet, kicsit átment fun fact kategóriába a téma, de örülök, hogy néhány gyengeségemet is megismertétek. Hiszen senki sem tökéletes 🙂

Ha esetleg tetszett ez a bejegyzés, javaslom, hogy a baráti társaságoddal játssz Te is fun fact játékot. Én másokkal is kipróbáltam és számomra az derült ki, hogy a játék során olyan dolgok is előkerülhetnek, amelyek annyira alapvető részei a személyiségednek, hogy alapvetően sem te, sem az ismerőseid nem említik meg. Pedig lehet, hogy ezeken a tényeken lehet a legőszintébbet nevetni.

Remélem, tetszett a bejegyzés, jövő héten jelentkezem!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás