Bejegyzések

A letisztult fehér

Sziasztok!

Meghoztam Nektek a blogra az első outfit posztot, amire be kell valljam, különösen büszke vagyok. A fehér szín és én valamiért sosem voltunk túl jó barátságban, de az utóbbi időben egyre többször nyúlok fehér darabok után, amikor készülődöm.

(A fotók az Apát Hotel és Étterem udvarán készültek)

Manapság a letisztult stílus egyik alapelve, hogy használjunk egyetlen színt a szett fő összetevőinél, a részletekben pedig valamilyen feltűnőbb árnyalatot válasszunk. Nálam egy fehér, pihe-puha pulóver kapott főszerepet, kiegészülve a szintén fehér nadrággal. Ahhoz, hogy ezt az összhangot egy picit megbolondítsam, a kedvenc táskámat választottam, aminek mustársárga színe megfűszerezi az amúgy teljesen „angyali” kinézetet.

Úgy éreztem, hogy ehhez a nőies outfit-hez csakis magassarkú jöhet szóba, úgyhogy egy fekete bokacsizmát választottam. Én alapvetően nem viselek nagyon színes vagy mintás dolgokat, inkább a letisztult, egyszínű darabok mellett teszem le a voksomat.

A kiegészítők kérdése már viszonylag mellékes és ezt mindenki kedvére variálhatja, hiszen nagyjából bármilyen színnel kombinálható az egyszerű fehér alap. Esetemben az arany ékszerek bizonyultak tökéletesnek, mert a táskán is feltűnik az arany szín.

(A fotók az Apát Hotel és Étterem udvarán, illetve a Pajta Bisztró teraszán készültek)

Felmerülhet a kérdés, hogy egy ilyen szettet az ember lánya mégis hova vesz fel? Én bármilyen hétköznapi alkalomra szívesen viselek egy ilyen nőiesebb összeállítást, akár kávézáshoz vagy vásárláshoz, de egy családi eseményre is tökéletes lehet.

Ha bármilyen kérdésetek merül fel egy hasonló szettel, annak összeállításával kapcsolatban, ne habozzatok írni nekem a blogon található Kapcsolatok fülön, Hozzászólásban, Facebookon vagy Instagramon!

 

Pulóver: H&M

Nadrág: H&M

Cipő: Deichmann

Táska: Carpisa

Nyaklánc: Bershka

Óra: Marc by Marc Jacobs

Napszemüveg: Márkátlan, Olaszországban vettem

Fotók: Polly Dániel

Bisous,
Fanni

Hozzászólás