Bejegyzések

Én, a Mademoiselle

Sziasztok!

Először is, üdv a blogon! Elképzelhetetlenül örülök, hogy végre írhatok nektek, hiszen már régóta készültem ezzel az oldallal és most végre itt vagyuuuuunk!

Nagyon nagy boldogsággal készítettem el a blogot, amelynek annyi célja van, hogy így első nekifutásra talán fel sem tudom sorolni mindet! A blog alapvető rendeltetése, hogy megmutassam, ki is vagyok én, hogyan épül fel a stílusom, mik a kedvenc elemeim és mit mivel kombinálok. A mai világban elég nehéz kitűnni a stílussal, hiszen mindannyiunknak számtalan lehetősége van megmutatni az egyéniségét a különböző platformokon, ennek köszönhetően pedig mindenki érdekes valamiért. Számomra ez a blog az (ön)elfogadást jelenti, az öltözködés művészetét, a saját stílusom fejlődését és beteljesülését. Úgymond ez az én „happy place-em”, ahol tényleg az a kis divatmajom lehetek, aki itt mélyen legbelül vagyok és, aki nem tudja kiélni az öltözködési vágyait a mindennapokban.

Időközben mindannyian meg fogtok ismerni, folyamatosan azon dolgozom, hogy 100% Fannit kapjatok minden egyes bejegyzésben. Amit tudni kell rólam az, hogy az öltözködés mellett imádok sütni, írni és a legújabb szenvedélyem a francia nyelv. Március óta tanulok franciául és egyre inkább felfedezem benne önmagam. A francia szeszélyes, elegáns, kedves és olykor túlontúl hisztis. Egyszer örömöt okoz, máskor teljesen érthetetlen, és éppen az ilyen szélsőségeiért lehet annyira szeretni! Ahogy magamat ismerem, előfordulhat, hogy néha egy-két kedvenc francia szavamat belecsempészem az írásokba – ezért előre is bocsánatot kérek, de annyira imádom!

A blogon nem teljesen egyedül dolgozom, egy csodálatos fotós gondoskodik a megkérdőjelezhetetlenül tökéletes vizuális élményekről, ő Polly Dániel. Mindketten azon vagyunk, hogy minden alkalommal egyedi és igényes olvasni- és látnivalót kapjatok és hogy ennek hatására ti is ugyanúgy imádjátok ezt a divatblogot, mint amennyire mi.

Végül pedig szeretnélek felkérni titeket, hogy csatlakozzatok hozzám ezen az úton, amin most Ti, a blog és én együtt elindulunk. Örülök, hogy itt vagytok!

Fotók: Polly Dániel

Bisous,
Fanni

Hozzászólás