Bejegyzések

Őszi önazonosság

Ugyan nagy rajongója vagyok a melegebb hónapoknak, ebben az évben igazán vártam az ősszel járó lelassulást, és (tényleg meglepő módon) a kicsit hidegebb napokat is – bár utóbbiból nekem 4 nap bőven elég volt már most. Izgatott voltam az őszi stílus miatt, idén úgy érzem, hogy az új évszakra eléggé önazonos ruhatárat sikerült összehoznom eddig. Ez az önazonosság pedig mindig feljavítja a hangulatomat, szóval ma már nem igazán érdekel, ha esik az eső, vagy éppen nem süt egyfolytában a nap, mert ezektől függetlenül is jól érzem magam – és talán ez is lenne a cél, nem igaz?

Ha hasonló cipőben jártok Ti is, és bizonyos mértékben hatással van a hangulatotokra a hidegebb hónapok érkezése, akkor abszolút tudom ajánlani a ruhatárfrissítés trükkjét – nálam bevált már. 🙂 Pontosan ezért összeállítottam két olyan megjelenést, amik (remélhetőleg) inspirálóan hatnak majd rátok is – az egyik egy leheletnyivel elegánsabb, amolyan office look, ahol azért komolyan szem előtt tartottam a kényelem szempontját is. A másik pedig egy abszolút laza, és kényelmes, de lelket megmosolyogtató összeállítás. Mutatom is:

Look 1 / A komfortos office look

Kabát: Zara

Tank top: H&M
Kardigán: H&M

Nadrág: H&M

Cipő: Vagabond
Táska: Mango

+ Cipő opció

Nálam nagyon sarkalatos pontja az öltözködésnek a cipő, mivel erősen befolyásolja a kedvemet az, ha fázik a lábam – és nem a jó irányba viszi a hangulatomat, ha fázom, ezt elárulhatom. 😀 Így hát fontosnak tartom, hogy mindig legyen egy opció azokra az esetekre is, amikor csípősebb az őszi hideg. Én ehhez a kényelmes office look-hoz egy nagyon egyszerű, szintén kényelmes, de megbízható darabot párosítanék, mint ez a Solo Femme bokacsizma.

Look 2 / A laza hétvégi look

Kabát: Zara (ide sajnos nem tudtam linket tenni, mert limitált kiadású volt a kabát)

Póló: H&M
Nadrág: H&M

Öv: H&M
Csizma: Reserved (régi darab, nincs hozzá link)
Táska: CCC (régi darab, nincs hozzá link)

Remélem, hogy tudtam egy aprócska inspirációval szolgálni Nektek. Ha valamit javasolhatok, akkor mindenképpen azt mondanám, hogy a szürke őszi hétköznapokban adjuk meg magunknak a kreativitás lehetőségét az öltözködés során. Tudom, hogy nem a világ végét jelenti a hidegebb hónapok beköszöntése, de tudat alatt is hatással lehet ránk a napsütés hiánya. A napi D-vitamincsepp fogyasztása mellett ilyenkor kell szerintem elővenni valami színeset, csillogót a szekrényből, vagy lényegében bármilyen darabot, ami feldob minket. Higgyétek el, hogy meglesz az eredménye.

Fotók: Keller Lili ❤️

Bisous,
Fanni

Hozzászólás