Bejegyzések

Fonott álom

Sziasztok!

Annyira vártam már, hogy megírhassam ezt a bejegyzést, hogy hú, elképzelni sem tudjátok. 🙂 Ugyanis a mai téma a hajamra épül, és erre még eddig nem nagyon volt példa.

A modern világnak megfelelően, minden egy üzenettel kezdődött. Vagyis inkább egy Instagram és Facebook poszttal, méghozzá tőlem. Ugyanis nemrég megosztottam Veletek, hogy kipróbáltam a Love Beauty & Planet szépségápolási brand samponját és balzsamját és mennyire megszerettem. Ha pedig én ráveszem magam, hogy egy termékről posztoljak is, akkor az tényleg jó. Hiszen nincsenek fizetett szponzorációim, így nem köt kötelezettséghez semmi és senki. Jó kis cucc ez a Love Beauty & Planet, na, ez a lényeg.

Szóval, erre a posztra reagálva kaptam egy üzenetet Küzmics Évától, amiben leírta, hogy nálam látta ezt a sampont és balzsamot, aminek a hatása nála elképesztő volt. Már önmagában ez is elég lett volna nekem, hiszen nagyon szeretem, ha érkezik visszajelzés a blogról, az általam megosztott termékekről. Ez az abszolút pozitív és őszinte feedback pedig nagyon jól esett és nem tagadom, hogy mosolyt csalt az arcomra.

Viszont Évi nem csak ezt írta nekem, hanem eszméletlenül nagylelkűen felajánlotta, hogy készít nekem egy fonatot. Évi ugyanis elvégzett Budapesten egy tanfolyamot, ahol megtanult mindenféle érdekes fonást elkészíteni, saját- illetve póthajjal. Így hát néhány hét után sikerült végre eljutnom hozzá és nem is tagadhatnám, mennyire boldog voltam, hogy Évi ilyen kedvesen írt nekem és megajándékozott egy olyan fonattal, amilyen magamtól eszembe sem jutott volna.

Évit pedig nem máshol, mint a szentgotthárdi Trend Laborban találjátok meg, ahol gyönyörű fonásokat és sminkeket is készít a lelkes jelentkezőknek. A Trend Labort valószínűleg a legtöbb helyi, illetve környékbeli ismeri, viszont akik még nem hallottak erről a helyről, mesélnék egy picit. A Trend Labor szerény Szentgotthárd városunk legfrissebb szépségszalonja és enyhén szólva is eléggé fancy hely. Olyan típusú szalon, ami letisztult, otthonos és kívülről is érzed azt a lelkes női energiát, ami odabent uralkodik. Itt tuti megtalálod az igazi women power-t.

A szalon tulajdonosa Szilágyi Brigitta, fodrász, akit úgy érzem, szintén nem kell bemutatni a helyi olvasóknak. Miközben a szalonban voltam, alkalmam nyílt Brigit is kikérdezni a Trend Laborról. Kiderült, hogy a párjával régen dédelgetett álmuk vált valóra ennek a szalonnak a megnyitásával, ahol két fodrász, egy technikus, egy kozmetikus dolgozik, illetve elérhető pedikűr, manikűr szolgáltatás is. A minőség pedig megkérdőjelezhetetlen. Brigi ugyanis 25 éve dolgozik fodrászként, mindig meg-megújítva a technikáit, haladva az adott kor új érdekességeivel. Tisztában van a friss trendekkel, új stílusokkal, ezért nem is csoda, hogy nem csak Szentgotthárdról, hanem a közeli Szombathelyről és az ausztriai Graz-ból is érkeznek hozzá.

Most pedig térjünk át a fonásra. Nem szerettem volna póthajat a fonatba, és Évi sem javasolta, mivel önmagában is sok és hosszú hajam van. Nem mondanám, hogy ez minden szolgáltatással így van, de a fodrászok, hajjal dolgozó emberek véleményét szeretem meghallgatni, mert ezen a területen korántsem vagyok jártas vagy nagyon határozott. Éppen ezért szeretem hallani a szakember véleményét, mindig jó javaslatokkal rukkolnak elő a hozzáértők. Ez Évi esetében sem volt másképp. Azt mondta, ő holland fonást, azaz dutch braid-et javasol nekem, méghozzá két oldalit. Viszont tisztában vagyok vele, hogy ha középen van elválasztva a hajam és úgy fonják be, akkor enyhén szólva is nyomi óvodás fejem van. (Félreértés ne essék, az ovisok általánosságban irtó cukik, de én nyomi óvodásnak nézek ki, ezzel nincs mit tenni.) Így hát kaptam egy bal választékot, és egy érdekes dutch braid-et, amit egészen egyszerűen imádtam!

Egyébként az egész szalonban tartózkodás hangulata olyan volt, mint egy kellemes délutáni csajos találkozó, ahol mindent megbeszéltek és közben jól érzitek magatokat. Számomra nem csak az volt nagy öröm, hogy gyönyörű fonatom lett a végére, hanem az élmény is szép kis emlékként marad meg bennem. 🙂

Ami pedig hab volt a tortán az, hogy a fonás vége felé közeledve megemlítettem Évinek, hogy szerintem az is jól néz ki, mikor valakinek fém karikák vannak a fonásába fűzve, mert láttam olyat egy amerikai énekesnőnél. Erre ő elővett egy kis dobozkát, ami telítve volt különféle hajékszerekkel. Én pedig megkaptam a fonatomba a karikákat, ami eszméletlenül tetszett.

Összességében én nagyon jól éreztem magam a szalonban, a fonás közben, utána meg aztán főleg, amikor kislattyogtam a fancy fonatommal. Az 100%, hogy én ezentúl is menni fogok, mert ezzel a nagy hajzuhataggal néha nem könnyű és ez a fonat nagyon kényelmes viselet volt több napon keresztül. Illetve még egyszer szeretném megköszönni Küzmics Évinek a csodás fonatot és ezt a nagylelkű felajánlást, továbbá Szilágyi Briginek a rögtönzött mini-interjút. Szóval köszönöm, köszönöm, köszönöm! 🙂

Hamarosan pedig újra jelentkezem itt a blogon. Addig is maradjatok elbűvölőek!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás