Heti stílusnapló

Heti stílusnapló 02

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Újabb hét telt el, újabb tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. Lehet, hogy a jelenlegi helyzetben kevesebb inger ér minket, mint eddig, de én azt mondom, legyünk hálásak azért, hogy egészségesek vagyunk.

Az eheti outfit meglepően színes lett szerintem. Most egyébként kamuzhatnám ilyen influencer módra, hogy „megígértem magamnak, hogy színesebben fogok öltözködni, úgyhogy most csodáljátok meg, milyen produktív vagyok”, de hát ez egyáltalán nem igaz. Egyszerűen vannak ruhadarabok, amikben jól érzem magam és ezért előkerülnek a szekrényből.

A nadrág pontosan ugyanolyan, mint az előző heti volt, így a kényelemben biztos lehettem. Alapvetően, ha nadrágokról van szó, legyen az farmer, vagy egy elegánsabb darab, én a magas derekú fazont viselem szívesen. Tudom, hogy az elmúlt években számtalanszor riogattak minket a mindössze csípőcsontig nyúló szabások visszatérésével, de én ragaszkodom ahhoz a nézethez, hogy mindenki olyan fajtát viseljen, amit a magáénak érez – az éppen aktuális trendtől függetlenül. Az életben sok téren szerencsés, ha kimozdulunk a komfortzónánkból, de nem feltétlenül kell a nadrágunkkal elkezdeni ezt a mozgást. 🙂

A szett másik lényeges része a felső, ami egészen könnyedén csatlakozott az előzőleg kiválasztott alsó részhez. Habár a két szín nem ugyanaz, mégis hasonló palettán mozog, így nem féltem kombinálni őket. A blézer és a cipő által alkotott fekete keret pedig ugyanilyen egyértelműen egészítette ki az elképzelést.

Még egy kis apróság: a blogra készülő fotókon szinte sosem viselem a szemüveget, pedig egyébként a nap minden percében rajtam van. Ugyan azt vallom, hogy egy jó szemüveg öltöztet, nálam azért a dioptria sem egy utolsó szempont – a távoli dolgokat nem látom túl élesen. Ezt a szemüveget az év elején szereztem be és szerencsére nem kellett benne csalódnom.

Blézer: H&M
Felső: H&M
Nadrág: F&F
Cipő: Vagabond
Szemüveg: Furla – Annex Optika Szombathely

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás