Heti stílusnapló

Heti stílusnapló 04

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Nos, a mai bejegyzés és a hozzá kapcsolódó fotózás is magában hordozta azt a szeszélyességet, amit az eheti időjárás is magával hozott. Amikor a fotókat készítettük Lilivel, akkor megvolt az alapvető koncepció, viszonylag elfogadható volt a helyszín is, szóval semmi ok nem volt arra, hogy ne az elvártaknak megfelelő végeredmény szülessen. Igazából nem is konkrétan a fotókkal van a problémám, hanem a saját alkotásommal nem vagyok teljes mértékben elégedett.

Amikor odaértünk a helyszínre, hatalmas szél volt és az én hangulatomat ez alapból a negatívabb irányba sodorta. Hiába próbáltam észrevehetetlenül leszorítani a hajam, nem hunyorogni és mindeközben elfogadhatóan kinézni, nem sikerült.

Általában szeretem az irányításom alatt tartani a dolgokat, ezért frusztrált ez az eset, amikor is mindent kifújt a kezemből a szél. Még néhány percig próbálkoztam, aztán feladtam. Készült néhány vicces fotó, amik megnevettettek engem és Lilit is, úgyhogy hagytuk a francba ezt a beállított képes történetet. Én hagytam a hajamat lobogni, Lili pedig így is készített pár fotót.

A szett egyébként egy teljesen letisztult, hétköznapi összeállítás. A fekete nadrág, blézer és a képeken nem látható fekete magassarkú bokacsizma alapozta meg az outfit nagy részét, amit próbáltam egy kicsit feldobni ezzel a kényelmes magas nyakú zöld felsővel. Ha valakinek esetleg zöld szeme van, akkor egy hasonló színű felső sokat segíthet a szemszín kihangsúlyozásában.

Egyet biztosan megtanultam ezen a napon: egy ideig muszáj próbálkozni és megtenni minden tőlünk telhetőt. Amikor pedig nagyon nem úgy megy, ahogy elképzeltük, akkor csak hagyni kell a terveket, és mosolyogni az egészen. 🙂

Blézer: H&M
Felső: H&M
Bőrhatású nadrág: H&M
Magassarkú bokacsizma: Zara

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás