Heti stílusnapló 05

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Kicsit késve ugyan, de elérkeztünk az ötödik heti beszámolómhoz, amit magamhoz képest egészen színesnek érzek és ezért büszke is vagyok magamra. Annyira könnyű a hétköznapokban a megszokott fekete és fehér után nyúlni, mégis a tavasz, illetve nyár közeledtével előbújó színes darabok minden alkalommal tudnak inspirálni. 🙂

Az outfit nagyrészt régebbi darabokból áll, a nadrág azonban egy új szerzemény. Az én szememben a különféle szabások teszik érdekessé ezt az összeállítást, így például a hátán mélyen kivágott felsőrész, illetve a fodros különlegesség a nadrág hátulján.

Számomra ez a sárga felső magával hozza a tipikus tavaszi atmoszférát, a napsugarakat, a szabadságot, a kicsit nemtörődöm stílust. Nem igazán kell törődni ilyenkor azzal, hogy mit viselsz, csak olyasmi legyen, amiben te tökéletesen kényelmesen meg tudod élni a napokat. Bár miután hangosan felolvastam ezt a mondatot, rájöttem, hogy eléggé buzdítóan hangzik ez egy pizsamás szett viselésére, de nekem azzal sem lenne őszintén semmi bajom, ha nagyon boldogok lennétek benne. Én egy ilyen tipikus tavaszi outfit összeállítására törekedtem a válogatás során, és végül sikerült is megtalálni az ehhez szükséges darabokat.

Odanééééézz, az összes márkanév kattintható! 🙂
Blézer: H&M
Felső: Amisu
Nadrág: Tally Weijl
Mokaszin: Zara
Óra: Cluse – La Bohéme

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás