Bejegyzések

Irodai sikk

Sziasztok!

Mint minden évben, idén is nagyon gyorsan elrepült a Karácsony és kénytelenek vagyunk visszatérni a mindennapokba. Az én egyik kedvencem azonban ebből az időszakból az, hogy az elmúlt pár nap boldog emlékét aztán a következő Karácsonyig tartogathatjuk magunknak és bármikor visszaemlékezhetünk rá.

Az ünnepek után visszatérni az irodába, a megszokott kis helyünkre nem egyszerű, ám ezt is fel lehet dobni valahogyan! Nekem fontos, hogy a legtöbb helyzetben sikkesen fessek, és mint azt már nagyon jól tudjátok, imádom a nőies öltözködést is. Az én elképzelésem a tökéletes irodai szettről egy fehér garbó, egy szürke szoknya és magas, fekete sarkak.

(A fotók a Gotthard Therme Hotel & Conference****-ben készültek)

Amikor először megláttam ezt a szoknyát, azonnal tudtam, hogy hazajön velem. Anyagát tekintve sem egy unalmas darab, ez a kockás minta az év végére nagy divat lett. Az érdekes minta mellé pedig párosul a fantasztikus szabás is, ami aztán már tényleg csak hab a tortán. Én személy szerint imádom a masnikat, kötőket, mert ezek nagyon fel tudják dobni az adott darabot. Ez az én szoknyámnál sem volt másképp, amely a kötő nélkül nem is lenne az igazi.

(A fotók a Gotthard Therme Hotel & Conference****-ben készültek)

A fehér felsőrésszel nem igazán lehet melléfogni, hiszen egyszerre letisztult, visszafogott és elegáns. Én régebben szó szerint ki nem állhattam a garbókat, úgy éreztem, megfulladok a nyakamra szoruló anyagtól. Aztán ahogy idősebb lettem, észrevettem a garbóban rejlő sokszínűséget, és azóta igazán jóban vagyunk. Így hát csakis ajánlani tudok egy ilyen fehér basic darabot.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért éppen garbóra esett a választás. Vannak szép ingek is a szekrényemben, amelyeket szívesen viselek, ám a szoknya egyedi derékrésze csak a garbóval funkcionált tökéletesen. Az ingek, kicsit lengébb, nem éppen testre feszülő kialakításuk miatt nem hozzák ki olyan szépen ezt a trükkös, kötős megoldást, mint a garbó.

(A fotók a Gotthard Therme Hotel & Conference****-ben készültek)

Ami a cipőt illeti, ez a fekete pár már ismerős lehet számotokra az előző posztból. Nekem erről a párról mindig az jut eszembe, amikor Az ördög Pradát visel című filmben, az újdonsült titkárnő Andy Sachs „kopácsok” szóval illeti a tűsarkúban flangáló irodistákat. Tény, hogy nem a legkényelmesebb viselet, de mindent a stílusos megjelenésért, nem igaz?

Ez volna tehát az én elképzelésem arról, hogyan lehet egy picit megbolondítani egy hétköznapi szettet.

Garbó: Stradivarius
Szoknya: H&M 
Cipő: Stradivarius

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel bennetek egy hasonló outfit megalkotásával kapcsolatban, akkor keressetek Facebookon, Instagramon vagy a fenti Kapcsolat fülön. Jövő héten újabb érdekes témával készülök, amely az új évvel lesz kapcsolatos!

Fotók: Polly Dániel

Bisous,
Fanni

Hozzászólás