Keller Fanni vagyok, 26 éves. Egy komplex személyiséggel rendelkező Nő. 

Nagyon nehéz egy ilyen pár mondatos, általános leírásban átadni azt, amilyen valójában vagyok, hiszen a személyiség is apró, egyedi részletekből áll össze egy egésszé, nem határozható meg egy általános leírással. Így hát nagy valószínűséggel, nem fogom tudni összefoglalni “magam” csupán pár mondatban.

Ezt a blogot 2017 december 6-án indítottam el, öltözködési tanácsok és a divattal kapcsolatos szerelmem kiélése miatt. Az elején öltözködés témában írtam bejegyzéseket a blogra. Időközben azonban kezdtek egyre jobban érdekelni más területei is az életnek, mint például a személyiségfejlesztés témája, közéleti kérdések. Utóbbival nem igazán foglalkozom itt a blogon, mivel az enyém csupán egyetlen vélemény a sok milliárdból, és megpróbálom eszerint a helyén kezelni a véleményeimet. Viszont a személyiségfejlesztés, önbizalom építése, önmagunk megtalálásának témája nagyon foglalkoztat, így a blogon is egyre több ilyen tartalmat osztok meg. No, de kezdjük az elején a történetemet: 

Kiskorom óta szenvedélyem a divat, ezt az is mutatja, hogy már az óvodába sem voltam hajlandó akármiben menni. Édesanyám elmondása szerint rendszerint felülírtam az általa kiválasztott aznapi outfitet, egészen 3 éves koromtól kezdődően. Aztán ez a divatszerelem egyre komolyabban kezdett érdekelni. Először azt terveztem, hogy ezen az úton megyek tovább, aztán a Sors valahogyan a Soproni Egyetem Média és Kommunikáció szakára sodort. Két csodálatos évet töltöttem Sopron városában, ami mindig is az a különleges hely lesz számomra, ahol először megtaláltam önmagamban azt az erős és független Nőt, aki azóta is vagyok.

Az írás is mindig szenvedélyem volt a divat mellett – noha egyiket sem folyamatosan műveltem, akadtak kisebb-nagyobb megszakítások. Pontosan az írás miatt döntöttem korábban végül a média szak mellett. Aztán jött egy lehetőség: a FashionFave Online Divatmagazin új szerkesztőket keresett, én pedig jelentkeztem. 8 hónapig voltam tagja a csapatnak, amikor úgy döntöttem, hogy itt az ideje eggyel feljebb lépni. 62 önálló cikkel hagytam ott az oldalt.

Mindig is csodáltam az Igazi Nőket. Azokat, akikről első ránézésre tudjuk, hogy foglalkoznak magukkal, szeretik magukat, élvezik az életet abban a bőrben, ami megadatott nekik. Sokáig olyan szerettem volna lenni, mint ők és észre sem vettem, hogy időközben olyan próbákat sodor elém az élet, amelyek segítenek elérni ezt a célomat és mindig egyre erősebbé, önállóbbá és kitartóbbá tesznek.

Azért született meg ez a blog, mert jelen pillanatban ott és az vagyok, ahol és aki lenni akarok. Ez vagyok én, a hibáimmal, a bolond kis ragaszkodásaimmal, a divatszeretetemmel, a folyamatosan változó és fejlődő személyiségemmel együtt. Nagy erőkkel dolgozom az oldalon, amit már most úgy szeretek, mintha a gyermekem lenne.

Úgy mint a való életben, a blogírásban is nagyon fontos számomra az őszinteség. Éppen ezért 2019 augusztusától ez az oldal egy Sponsor Free Blog, ami lényegében annyit jelent, hogy szponzorált posztok, promóciók egyáltalán nem jelennek meg itt. Minden, amit láttok, olvastok az én 100%-ban őszinte véleményem – akkor is, ha jó vagy éppen rossz az a meglátás.

Ez a blog egy nyitott platform, egy hely, ahol lehet kérdezni és üzenni. Nyitottan várom minden kérdéseteket, észrevételeteket, hiszen nagyon fontos számomra a visszajelzés. Remélem, hogy a böngészés során találtok a blogon olyan tartalmakat, amelyek hozzátesznek a mindennapjaitokhoz, hiszen végtére is ez a célom. Ha pedig csak egyikőtök arcára is mosolyt tudok csalni néha, vagy elindítani bennetek egy gondolatot, már sikeres volt a munkám. 

Végül pedig csak annyit mondanék: köszönöm, hogy itt vagytok!

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás