Magamról

Keller Fanni vagyok, 26 éves. Egy komplex személyiséggel rendelkező Nő. 

Nehéz lenne egy ilyen pár mondatos, általános leírásban átadni azt, amilyen valójában vagyok, hiszen a személyiség is apró, egyedi részletekből áll össze egy egésszé, nem határozható meg egy általános leírással. Így hát nem is fogom tudni összefoglalni „magam” csupán pár mondatban.

A blogot 2017. december 6-án indítottam el, a divattal kapcsolatos szerelmem kiélése miatt. Az elején leginkább öltözködés témában írtam bejegyzéseket. Időközben azonban kezdtek egyre jobban érdekelni más területei is az életnek, mint például a személyiségfejlesztés témája, vagy a bőrápolás kérdése. Ezek közül is a személyiségfejlesztés, önbizalom építése, önmagunk megtalálásának témája egyre jobban kezdett foglalkoztatni, így a blogon is egyre több ilyen tartalmat kezdtem megosztani. No, de kezdjük az elején a történetemet: 

Kiskorom óta szenvedélyem a divat, ezt az is mutatja, hogy már az óvodába sem voltam hajlandó akármiben menni. Édesanyám elmondása alapján rendszerint felülírtam az általa kiválasztott aznapi outfitet, egészen 3 éves koromtól kezdődően. Aztán ez a divatszerelem egyre komolyabban kezdett érdekelni. Először azt terveztem, hogy ezen az úton megyek tovább, aztán úgy hozta az élet, hogy a Soproni Egyetem Média és Kommunikáció szakán kötöttem ki. Két csodálatos évet töltöttem Sopron városában, ami mindig is az a különleges hely lesz számomra, ahol először megtaláltam önmagamban azt az erős és független Nőt, aki azóta is vagyok.

Érdekes lehet, hogy a divat felől éles kanyarral a kommunikáció szak felé vettem az irányt, de az igazság az, hogy az írás is mindig szenvedélyem volt a öltözködés mellett – noha egyiket sem folyamatosan műveltem, akadtak kisebb-nagyobb megszakítások. Viszont az írás szeretete segített végül a média szak mellett dönteni. Aztán jött egy lehetőség: a FashionFave Online Divatmagazin új szerkesztőket keresett, én pedig jelentkeztem. 8 hónapig voltam tagja a csapatnak, amikor úgy döntöttem, hogy itt az ideje eggyel feljebb lépni. 62 önálló cikkel hagytam ott az oldalt.

Mindig is csodáltam az Igazi Nőket. Azokat, akikről első ránézésre tudjuk, hogy foglalkoznak magukkal, szeretik magukat, élvezik az életet abban a bőrben, ami megadatott nekik. Akik a sajátos vonásaikat nem rejtegetni, vagy megmásítani akarják, hanem büszkén felvállalják azt, amilyenek. Teret hagynak a saját szépségüknek arra, hogy az ragyogjon. Sokáig olyan szerettem volna lenni, mint ők és észre sem vettem, hogy időközben olyan próbákat, leckéket sodor elém az élet, amelyek segítenek elérni ezt a célomat és mindig egyre inkább Igazi Nő leszek én is. 

Azért született meg ez a blog, mert jelen pillanatban ott és az vagyok, ahol és aki lenni akarok. Ez vagyok én, a hibáimmal, a bolond kis ragaszkodásaimmal, a divatszeretetemmel, a folyamatosan változó és fejlődő személyiségemmel együtt. Ezt a Fannit pedig megpróbálom itt az oldalon, minden posztban a valóságnak megfelelően közvetíteni. 

Ez a blog egy nyitott platform, egy hely, ahol lehet kérdezni és üzenni. Nyitottan várom minden kérdéseteket, észrevételeteket, hiszen nagyon fontos számomra a visszajelzés. Remélem, hogy a böngészés során találtok a blogon olyan tartalmakat, amelyek hozzátesznek a mindennapjaitokhoz, hiszen végtére is ez a célom. Ha pedig csak egyikőtök arcára is mosolyt tudok csalni néha, vagy elindítani bennetek egy gondolatot, már sikeresnek mondhatom ezt az oldalt. 

Végül pedig csak annyit mondanék: köszönöm, hogy itt vagytok!

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás