Bejegyzések

Omorovicza, luxus a bőrnek

Sziasztok!

Az Instagram oldalamon már májusban megígértem, hogy a Budapest Central European Fashion Week press táskájában lapuló két Omorovicza termékről kifejtem majd itt az őszinte véleményem és képzeljétek, ennek most van itt az ideje!

A bejegyzés középpontjában nyilván az a két csodálatos termék áll, amelyeket az Omorovicza jóvoltából próbálhattam ki, emellett azonban szeretnék egy kisebb bőrápolási bemutatót is tartani nektek arról, én mit hogyan csinálok, illetve hogy jutottunk el a jelenlegi állapothoz a drága bőrömmel.

Ha őszinte akarok lenni (és mindig az akarok lenni), akkor be kell vallanom, hogy nem mindig volt túl jó kapcsolatom az arcbőrömmel.

Nem szeretném túldramatizálni ezt a kérdést: tinédzser voltam és hisztis, és ez az időszak a bőrömön is megmutatkozott. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden tinédzser korú olvasómat (sziasztok, Drágáim) megnyugtassak, hogy ez el fog múlni! Én sem hittem el, amikor nekem ezt mondták, de minden nap összeteszem a két kis praclimat, hogy a felnőtt, „babapopsi bőrű” nők igazat mondtak. Elárulom azt is, hogy nem lesz tökéletes. Hiszen a bőröddel folytatott harc jelei igenis meg fognak maradni, nem rejtőznek el később sem. Viszont a tinédzser kor lezajlása után, ahogy a lelked, a bőröd is kicsit lenyugszik majd, és ha eléggé szereted és gondját viseled, nagyon jóban lesztek.

 

Szóval azután, hogy a bőröm felöltötte a legszebb ruháját, rájöttem, hogy mindenki bőre másra éhezik. Ráébredtem, hogy nem hiába mondják nagyon sokan, hogy a bőrápolás sokkal fontosabb, mint a sminkelés és egy idő után én is belevetettem magam a kenceficék kipróbálásába. Az a helyzet, hogy tényleg csak így tudod meg, mit szeret és mit utál a bőröd, így hát erre a próbálgatási időszakra is szükség van. Azt is tudni kell rólam, hogy még soha nem voltam kozmetikusnál és nem is mostanában tervezem elkezdeni a kozmetikai szalonok látogatását. Ennek az oka csupán az, hogy nem érzem égető szükségét annak, hogy egy idegen döntse el, mire van szüksége a bőrömnek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez mindig is így lesz, hiszen már most tudom, hogy vagy a bőröm vagy a mindig változó szeszélyeim állapota miatt egy idő után el akarok majd menni kozmetikushoz. Addig azonban nevelem ezt a gyönyörűséget egyedül. 🙂

Az Omorovicza termékei éppen akkor találtak rám, amikor azt gondoltam, hogy egyelőre megtaláltam a kedvenc krémemet (L’Oréal Nutri-Gold pünkösdirózsa kivonattal). Aztán jött ez a két termék, letisztult üvegcsébe bújtatva, és magukkal ragadtak. Ez a találkozás volt az első alkalom, amikor szembekerültem egy szérummal. Nyugodtan meg lehet ezért vetni, de tényleg fogalmam sem volt róla, hogy a szérumnak is ott a helye a mindennapi bőrápolási rutinban. Így hát, kapva a termékminta előnyén, elkezdtem napi szinten használni az alább látható gyors tökéletesítő szérumot, illetve a kiegyensúlyozó hidratálót. Egy kis idő elteltével (kb. egy hét) a mindennapi használat után valóban látható változást vettem észre – egyenletesebb, kiegyensúlyozottabb tónusa lett a bőrömnek. A legjobban most az bosszant, hogy az illatát nem érzitek. Nem tudom, hogy az Omorovicza minden kreációja ilyen illattal rendelkezik-e, de ez a két termék különösen jó illatú. Kicsit levendulás, finom, nőies illatról van szó, ami tényleg egy kis luxust hozott a reggeli készülődésembe.

Használati síkon tekintve is tökéletes ez a két termék, a szérum tényleg tökéletesít, a krém valóban hidratál és a használatuk után nagyon friss érzés töltött el engem. A krém nem túl zsíros, nem ragad, hiszen egy vizes bázisú hidratálóról beszélünk. Egész egyszerűen, megszerettem ezt a két terméket. Amikor pedig észrevettem, hogy hamarosan eltűnnek a termékek az üvegcse aljáról is, arra gondoltam, hogy szívesen újravásárolnám őket. A cikk címe pedig nem hiába lett az, ami. Az Omorovicza valóban tömény luxust nyújt a bőrnek. Tökéletesíti, tisztítja, kiegyensúlyozza, felfrissíti és ha újra akarod venni, tisztítja és kiegyensúlyozza a bankszámládat is. Az imént bemutatott termékek ugyanekkora, azaz 30 ml-es kiszereléséért összesen 66.500 forinttól kell elbúcsúznod. Ne értsetek félre, nem szeretném, ha azt gondolnátok, hogy célom lehúzni a márkát, mert nem. Teljesen korrekt és egyenes az Omorovicza honlapja és a webshop is. Számomra jó volt pár hónapig élvezni azt a luxust, amit az Omorovicza nyújt, mert tényleg beválnak a termékeik, legalábbis ez a kettő biztosan. Így azt javasolnám, hogy ha valaki megteheti, akkor vásárolja is meg őket, mert mindannyian megérdemeljük a kényeztetést, és ebben az Omorovicza termékei tökéletes társaid lehetnek.

Ez a cikk azonban részben azért is született meg, mert mindenképpen keresnem kellett egy szérumot és egy hidratálót, ami közel ugyanígy viselkedik a bőrömmel, viszont az áruk barátibb. Ehhez a filmbe illően izgalmas expedícióhoz pedig a Krémmánia oldalát hívtam segítségül. Eddig nem használtam túl sokat az oldalt, mivel többnyire azután olvastam el a véleményeket egyes termékekről, miután már megvásároltam azokat (éljen a logika). Most azonban nem így történt, ezért az új szérumomat és hidratálómat is a Krémmánián talált vélemények alapján választottam. Ha valaki olvasott már véleményeket az említett oldalon, akkor tudja, hogy nem árulnak zsákbamacskát. Ott a színtiszta őszinte vélemény van leírva, éppen ezért bíztam abban, amit ott olvastam. Pár nap felderítés után pedig meg is rendeltem két terméket: az Yves Rocher Sensitive Végétal hidratáló krémjét, illetve a Geek & Gorgeous 101 HA 5 Light szérumját.

Hétfő óta használom a termékeket, a fotózás ma reggel került sorra, így tényleg 100%-ban a valóságot látjátok. A fotókon nem viselek egyáltalán korrektort, alapozót vagy bármilyen sminkterméket és nincsenek retusálva sem a képek, csakis a színeken, fényeken állított Lili egy minimális mennyiséget.

És hogyan is lesz a bőröd teljesen boldog az ébredés után? Elmondom, nekem mi vált be.

Az általános reggeli rutinomba tartozik négy olyan fontos dolog, ami akkor is szerepet kapott, amikor az Omorovicza termékeit használtam. A reggeli ébredés után mindig első dolgom vizet inni. Ezután hideg vízzel és a Neutrogena Hydro Boost Water Gel-el megmosom az arcomat, majd az AVON Greek Seas szemkörnyékápolót használom. Végül az Eucerin Lip Aktiv ajakápolóját kenem a számra, és ezután jöhet a hidratálás, majd sminkelés. Ma reggel az imént bemutatott teendőim után négy csepp szérumot tettem az arcomra, majd a krémmel hidratáltam a bőrömet. Mivel napfényben fotóztunk, még tettem egy kis naptejet az arcomra, ez lehet bármilyen naptej, ami éppen otthon van. A lényeg, hogy minimum 30-as védőfaktorral rendelkezzen.

A konklúziót levonva azt mondhatom, hogy az új termékeim állaga és felvitele is könnyű, nem ragadnak, nem zsírosak, nagyon felfrissítik a sokszor még félálomban lévő bőrömet. Az elmúlt négy nap tapasztalata alapján nagyon jóban leszünk az új barátaimmal, hiszen jól bánnak a bőrömmel. Az a csodálatos luxus illat, amit az Omorovicza termékek nyújtottak természetesen még hiányzik, de szerintem így is megleszek. 🙂

Remélem, hogy tudtam valami újat nyújtani Nektek ezzel a „kis” beszámolóval. Ha bármi kérdésetek lenne, állok rendelkezésre Facebookon, Instagramon, hozzászólásban, de akár személyesen is. Jövő héten pedig újra jövök!

Termékek: 
Omorovicza Gyors Tökéletesítő Szérum 32.500 Ft 
Omorovicza Kiegyensúlyozó Hidratáló Krém 34.000 Ft
Neutrogena Hydro Boost Arclemosó Gél 1.490 Ft 
AVON Planet Spa Greek Seas Szemkörnyékápoló 1.299 Ft
Eucerin Lip Aktiv Ajakápoló 890 Ft
Geek & Gorgeous 101 HA 5 Light Szérum 2.490 Ft
Yves Rocher Sensitive Végétal Hidratáló Arckrém 3.990 Ft 

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás