Bejegyzések

A tökéletes megjelenés családi eseményre

Sziasztok!

Attól függetlenül, hogy valakinek nagyobb vagy éppen kisebb a családi köre, a közös ünneplések, események sosem maradhatnak el. Az ilyen családi eseményeknek is megvannak azonban a sajátos formái: ilyen például az otthon ünneplés és a csoportos, étterembe történő kivándorlás.

Én mindig is nagyon család centrikus ember voltam, így az ilyen események a kedvenceim. Nem szeretnék hazudni, ehhez a nagy szeretethez hozzájárul az is, hogy ilyenkor az ember lánya a kelleténél kicsit jobban kicsinosíthatja magát. Nálam ez azonban nem egy idő után alakult ki, hiszen már 4 évesen napokkal előre megvolt a konkrét szülinapi szettem és nem volt olyan lélegző ember, aki mást adhatott volna rám – ezeket pedig nem magamtól találtam ki, forrás: a család.

Az imént felsorolt egyetlen ok miatt tehát teljesen együtt tudok érezni azokkal, akik hozzám hasonlóan sok energiát fektetnek egy konkrét look megalkotásába, akkor is, ha „csak” azokkal az emberekkel találkozol, akik láttak már pizsamában, vállalhatatlan hajjal levest szürcsölni.

A legutóbbi alkalommal azonban jobb lábbal keltem fel, hiszen a nadrágban, cipőben és a blézerben biztos voltam, felsőt pedig csak kétszer kellett cserélnem. Ha ezt férfi olvassa, kérem, ne rettenjen el. És igen, ez a könnyű és gyors verziója a dolognak.

Nekem megvannak a bevált nézőpontjaim, amik alapján egy öltözéket kiválasztok. Úgy gondoltam, hogy ezeket meg is osztom Veletek, hátha egyszer még jól jönnek.

Legyen kényelmes! Ez amúgy is magától értetődő alapszabály, de akkor is muszáj megemlíteni.
Legyen egyszerű, de hozzád illő szett. Ezt szerintem többször írtam már, de valamit csakis a legújabb divathóbort miatt nem kell viselni. Emellett pedig a családoddal fogsz egy kis időt együtt tölteni, nem pedig divatbemutatóra mész. Tehát nem kell túlzásba esni. (Remélem, ha ezt a családom olvassa, most nagyon forgatja a szemét mindenki, mert Ők tudják, hogy én mindig úgy csinálok, mintha divatbemutatóra mennék. Bocsi!)
Legyen friss! Ezt leginkább a színek kombinációjával lehet elérni, így ha éppen van kedvenc színed, akkor viseld azt bátran. Illetve ne félj a kombinációktól – az én kedvencem az utóbbi időben a nude – piros, valamint a sötétkék – babarózsaszín páros.
Érezd benne jól magad! A családtagjaid azok az emberek, akik előtt tényleg nem kell megjátszanod magad, mellettük nincs szükség, élre vasalt ingre és hasonlókra. Csak legyél önmagad.

Az általam választott megjelenés a fenti pontok mindegyikét teljesítette – annak ellenére is, hogy elsőre talán kicsit business looknak tűnik a szettem. A kicsit esős idő ellenére is tökéletesen éreztem magam a szettben, így igazán büszke voltam magamra a nap végén.

Blézer: H&M
Felső: H&M
Nadrág: F&F
Cipő: H&M
(Még valami C&A-s darab igazán kellett volna…)

Smink:
Catrice HD Liquid Coverage Foundation – 020 Rose Beige
Catrice Liquid Camouflage – 020 Light Beige
Rimmel London Stay Matte púder – 003 Peach Glow
Essence All About Bronze és All About Nude paletták keveréke
Essence Make Me Brow – 01 blondy brows
The Body Shop teljes kontúr paletta – 01 (Ez a paletta egy álom! Mindenkinek csak ajánlani tudom.)
Oriflame The ONE 5-in-1 Wonder Lash szempillaspirál – fekete

Remélem, tudtam segíteni Nektek egy kicsit abban, hogy egy családi eseményre milyen szempontok alapján érdemes felöltözni, amennyiben ki szeretnétek egy kicsit csípni magatokat. Ha azonban bármilyen kérdésetek volna, megtaláltok a Facebookon, Instagramon, illetve a bejegyzés alatt hozzászólásban is. A jövő heti bejegyzésig pedig jók legyetek!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás