Bejegyzések

Az új papucs

Sziasztok!

Egy divathét után – még akkor is, ha az nálam csak egy napig tartott – nagy ihletet és inspirációt kap az ember lánya és próbálja a frissen megszerzett érzést a saját életébe, mindennapjaiba is becsempészni. Velem sem történt ez másképp, a BCEFW után nagy lendülettel álltam neki az online vásárlásnak.

És máris be kell ismernem, hogy ez az a mondat, ami nem teljesen igaz, hiszen mint azt már korábban is említettem a stílusfogadalmaim ismertetésekor, megígértem magamnak, hogy nem döntök semmilyen vásárlásról elhamarkodottan.

A nyári szezon közeledtével egyre sürgetőbbé vált a nyári lábbeli kérdése számomra, így elkezdtem nézegetni. A tavalyi nyáron is kerestem azt az igazi papucsot, amiről azt hittem én, a nagy álmodozó, hogy majd megpecsételi a nyaramat és sajnos végül nem találtam. Idén azonban nem hiába álltam neki a keresgélésnek, hiszen rábukkantam a legújabb kedvencemre, erre az egyszerre csajos és laza papucsra:

Hát nem csodálatos? Imádom a hologramos anyag berakást, a stílusát és hogy végtelenül kényelmes mindemellett. Viszont biztosan Nektek is ismerős a dilemma, hogy itt van ez a papucs és akkor kellene valamit köré „rittyenteni”, hogy szép szóval éljek. Mindenképpen olyan outfitet szerettem volna hozni Nektek a héten, ami egyszerre viselhető a mindennapokban, de ugyanakkor mégsem unalmas. Amiben van egy kis nőies elegancia, de modern és laza is. Így hát egy feltűnően piros body-t és egy cigarettanadrágot választottam hozzá.

Most gondolhatjátok, hogy oké, a csaj megint felöltözött, és? Tudom, semmi újdonság. Nekem mégis jól esett „kiöltözni”. Azok az emberek, akik vidéken élnek, tudják, mekkora örömet okoz egy szombat délelőtti élelmiszerboltos bevásárláshoz „kiöltözni”. Én bevallom őszintén, nekem ez adja meg a lelki békém alapját, hogy időről időre kirittyenthetem magam. Nem azért, hogy mások megnézzenek vagy irigykedjenek. Erről szó sincs. Egyszerűen kell a női léleknek ez a simogatás, hogy kisminkeljük magunkat, megcsináljuk a hajunkat, szépen felöltözünk, szerelmesek leszünk magunkba, amikor a tükörbe nézünk, majd elmegyünk a DM-be vagy egy kávéra. Ez a szett egy olyan befutó, ami a tökéletes „kiöltözést” prezentálja. Hiszen ki ne akarná magát jól érezni a bőrében?

Az én véleményem – amit nagy büszkeséggel vállalok is – , hogy Nőnek lenni ettől csodálatos. Attól, hogy örömünket tudjuk lelni egy piros rúzsban vagy egy új papucsban. Ez számunkra nem egy tárgy vagy egy újabb cucc a szekrényben. Ezek a dolgok nagy becsben tartott jelképei annak, amik vagyunk. És hogy mik is vagyunk mi valójában? Olyan Nők, akiknek örömet okoz kiöltözni a közértbe. Ettől vagyunk bájosak, akár egy pár papucsban is.

Fotók: Keller Lili

Body: Zara TRF
Nadrág: Vero Moda
Papucs: Tommy Hilfiger
Óra: Marc Jacobs

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás