Napi stílusnapló

Stílusnapló 01 – Csütörtök

Ciao, Bellák! (És Bélák)

Elérkeztünk ahhoz a naphoz, amelyről a szettemet már láthattátok az egyik bejegyzésben, de úgy döntöttem, áldozok neki egy stílusnapló részt is. Kérlek Titeket, nézzétek el nekem, hogy csak ezt az egy szettet fotóztuk csütörtökön, de én annyira megszerettem, hogy nem is szeretnék mást látni a mai bejegyzésben. Emellett pedig szerintem a helyszín sem elhanyagolható, mégiscsak egy tetőtérről beszélünk 🙂

2018. július 5., csütörtök 

Mint azt már tudjátok, a nyaralás alatt ünnepeltem a születésnapomat, amit nem szeretek nagy bulival megkoronázni. Ellenben nagyon szeretem magamat meglepni, és szerintem óvodás korom óta nem volt kimondott szülinapi szettem, így hát a 22. életévem betöltése napján elérkezettnek láttam az időt, hogy felkerekedjek és megtaláljam a hibátlan ruhát – amit ugye kedves Nő Társaim, mindannyian tudunk, hogy nem egyszerű művelet. A következő történt: elmentünk egy outletbe, ahol az ott töltött idő alatt végig a szülinapi ruhámat kerestem és körülbelül 20 ruhát megpróbáltam, de egyikben sem éreztem jól magam. Dacból pedig sajnos nem jó vásárolni, mert utána úgyis meg kell válnod a ruhától, mert nem hordod. Így hát mikor már visszaérkezve a városkánkba, azt hittem, hogy ruhátlanul maradok, adtam még egy utolsó esélyt a sétálóutcának. Nem kellett sokáig sétálnom, amikor találtam egy boltot és elhatároztam, hogy akkor én itt most igenis megtalálom azt a ruhát. Azaz, ezt a ruhát:

A történet vége ugyanis happy end lett, a boltban próbált harmadik ruhát tökéletesen a magaménak éreztem és már a próbafülkében tudtam, hogy egy ezüst övvel fogom kiegészíteni a szettet. Ami külön ráadás volt, hogy nem ismertem a márkát és szeretem felfedezni magamnak az új márkák rejtelmeit. Miután utánanéztem a ViCOLO névnek, megértettem, miért nem találtam az outletben megfelelő ruhát. Ez a kék ViCOLO darab ugyanis rám várt már akkor is. Na, jó, ez egy kicsit nyálas szöveg, de ez akkor is így történt és kész.

Egyébként imádom ezt a teljes megjelenést, amellett hogy kényelmes volt, tökéletesen képviselte az egyre fejlődő, egyre letisztuló stílusomat. Ha Titeket is érdekel a márka, a bejegyzés alján megtaláljátok a hivatalos oldal linkjét, szerintem érdemes utánaolvasni 🙂

Az ilyen outfitek azért is fontosak nekem, mert mögöttes jelentéssel vannak felruházva. Ezek nem csak ruhák, hanem ez annak a napnak a főattrakciója volt számomra és remélem, lesz még sok-sok ilyen szép emlékem.

Az egyik ilyen szép emlék lesz a stílusnapló is, ami lassan a végéhez közeledik, a holnapi lesz ugyanis az utolsó jelentkezésem ezen a héten. Viszont még ne itassuk előre az egereket. Holnap jövök!

Ruha: ViCOLO
Öv: Márkátlan
Szandál: Shoes Made In Heaven (Humanic)

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás