Napi stílusnapló

Stílusnapló 01 – Hétfő

Sziasztok, Drágaságaim!

Képzeljétek el, hogy a múlt heti nyaralásom alatt is gondoltam a blogra és arra, milyen új tartalommal készülhetnék. A gondolatmenet eredménye pedig az lett, hogy Lilivel minden nap megörökítettük az aktuális outfitemet és így elkészíthettem Nektek a blog első stílusnaplóját!

A tudnivaló annyi, hogy a múlt heti napi szettjeimről olvashattok egy (remélhetőleg) aprócska kis szösszenetet itt a blogon a hét minden egyes napján. Próbálom rövidre fogni majd, de ezt sajnos garantálni nem tudom.

Ma a múlt hétfői szettemmel indítunk. Ezen a napon még hulla fehér voltam, így kérlek ezt nézzétek el nekem. Ígérem, hogy a bőröm színe ennél csak jobb lett. Most viszont következzen a hamisítatlan, eredeti és lemásolhatatlan Fanni-féle stílusnapló első darabkája!

2018. július 2., hétfő

A hétfői napon nem tökéletes napsütésre ébredtünk, így a kicsit borúsabb, ámde tökéletes hőmérsékletű időjárást kihasználva Lilivel lesétáltunk a partra. Ehhez a könnyű kis sétához mi más is illett volna, mint egy lenge ruha? Semmi más, pontosan. Ezt feldobtam egy minimális mennyiségű sminkkel, ezüst karika fülbevalóval és az új napszemüvegemmel.

Be kell valljam, sajnálom, hogy ez a napszemüveg nem vehetett részt a korábbi cikkben, viszont akkor még fogalmam sem volt róla, hogy lesz ilyenem. Mint tudjátok, szemüveges vagyok már jó ideje, és annak ellenére, hogy nincs szükségem nagy dioptriájú szemüvegre, azért nem szeretek a „szemeim” nélkül közlekedni. Így hát például amikor vezetek, akkor is viselem a szemüvegemet olyan apróságok miatt, mint hogy lássam a táblákat. A nyári időszakban azonban rengetegszer könnyezik a szemem a napsugaraktól. Hogy őszinte legyek, nem mertem napszemüvegben vezetni soha, hiszen abban nem volt dioptria, így aztán elhatároztam, hogy szükségem lesz egy dioptriás napszemüvegre is. Ezt a Police szemcsit a szentgotthárdi optikában választottam. Az első pár viselés után pedig biztossá vált, hogy ez egy nagyon jó döntés volt, mert csodálatos dolog hunyorgás és szemkönnyezés nélkül élni az életet. Úgyhogy éljenek az optikák!

Nem igazán szeretnék egy outfitbe többet belemagyarázni, mint amennyit muszáj. Annak ellenére, hogy imádok minden apró részletről hosszasan írni, azért tudom, hogy ez nem agysebészet és nem kell róla órákat fecsegni. Így hát ennyi lett volna az első stílusnapló rész itt a blogon, holnap jelentkezem a következővel!

Ruha: Márkátlan
Napszemüveg: Police SPL407 Savage

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás