Napi stílusnapló

Stílusnapló 01 – Kedd

Sziasztok!

A tegnapi cikkben már leírtam, hogy miért is jelentkezem a hét minden napján új bejegyzéssel, és az ígérteknek megfelelően itt is van a mai kötelező jelentenivalóm.

2018. július 3., kedd

A keddi délutánon megtámadtuk a sétálóutcát, majd a tengerpartot. Ennek megfelelően végtelenül egyszerű és praktikus ruhadarabokat választottam. Úgy véltem, hogy egy fehér póló és kényelmes rövidnadrág pont meg fog felelni a sétálóutcára.

Mivel azonban gyönyörűen napos és meleg időnk volt aznap, egy bikini felsőt választottam a póló alá. Szerintem nagyon jó dolog kihasználni a nyaralás alatti laza öltözködés engedélyét és a fürdőruhát/bikinit farmernadrággal vagy valamilyen szoknyával párosítani, akár egy esti sétához is. Egyrészt praktikus, másrészt pedig kényelmes és stílusos megoldás is. Ha esetleg nyaralni készültök, nyugodt szívvel ajánlom Nektek is a fürdőruha viselését egy kis sétához a parton.

Mára ennyi mondanivalóm lett volna. Holnap újra jelentkezem, már egy kicsit jobban napsütötte bőrszínnel és újfajta outfittel. Ennél többet viszont nem árulhatok el. Jól legyetek!

Felső: Zara
Nadrág: GAP
Bikini felső: H&M
Papucs: Tommy Hilfiger

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás