Napi stílusnapló

Stílusnapló 01 – Péntek

Sziasztok!

Elérkezett ez a keserédes nap is. Az édes része az, hogy hamarosan megkezdődik a várva várt hétvége, keserű élmény azonban, hogy ez az utolsó stílusnapló rész. Bevallom őszintén, hogy ez a hét fárasztó, de ugyanakkor nagyon örömteli is volt. Nem hazudok, amikor azt mondom, hogy szeretek Nektek írni, mert tényleg így van. Nagyon nagy öröm azt látni, hogy a közösségi oldalakon is ennyi pozitív visszajelzést kapok, és ha csak egy félmosolyt tudok csalni az arcotokra, már akkor elértem a célom.

Ezennel pedig hivatalosan is megkezdem az utolsó nyaralós, laza szett bemutatását.

2018. július 6., péntek

A pénteki nap délelőttjén megragadtuk az utolsó lehetőséget és megtámadtuk a sétálóutcát még egy utolsó alkalommal. Nem tudom, ki milyen típusú nyaraló, de mi ezen a körúton szereztük be még az utolsó kis emléktárgyakat, amikre az előző napokon nem is gondoltunk. Én is konkrét listával érkeztem, amelyen olyan fontos dolgok szerepeltek, mint a karkötő, amit pár nappal korábban már kinéztem. Hiába, az élet fontos dolgaira a nyaralás alatt is muszáj odafigyelni.

Ehhez a komoly feladathoz pedig egy kényelmesnek tűnő, ámde a frissen és enyhén megpirított bőrt irritáló outfitet választottam. Szerencsére a fotókon nem látszik, hogy egy-két lépés mennyire fájdalmasra sikerült. Ha őszinte akarok lenni, ez a szett az egyik korábbi bejegyzés főszereplő nyári reinkarnációja – és ez annak ellenére történt így, hogy nem is terveztem.

Úgy éreztem, hogy még egy utolsó alkalommal meg kell mutatnom a bájaimat a sétálóutca népének (kérlek, ezért ne ítéljetek el, annyira jó mondat lett). Ezen nemes ok miatt tehát egy teljesen feszülős párosításra esett a választásom. Ugyan nem éppen a nyaralások kimondott színeit választottam, ennek ellenére szerintem jól sikerült egy könnyed kis vásárláshoz.

A hét tehát ezzel a párosítással zárult. Tényleg nagyon örülök neki, hogy egész héten velem tartottatok és nagyon szépen köszönöm mindenki figyelmét. A sok-sok reakciónak köszönhetően pedig kitaláltam valamit. A blog Facebook oldalán indítani fogok egy szavazást, amelyen eldönthetitek, hogy szeretnétek-e még ehhez hasonló stílusnaplót a jövőben vagy sem. A szavazást hamarosan megtaláljátok itt. Ha tetett Nektek is az egész heti aktivitásom, akkor nagyon örülnék neki, ha szavaznátok. Természetesen ha nem tetszett, azt is el tudom fogadni, csak annyi, hogy többet nem állok szóba Veletek. Na jó, ez csak vicc volt. Nagyon várom a válaszaitokat!

Nemsokára újra jelentkezem.

Arrivederci!

Body: Zara Trafaluc
Nadrág: Tally Weijl
Napszemüveg: Police
Papucs: Tommy Hilfiger

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás