Napi stílusnapló

Stílusnapló 01 – Szerda

Sziasztok!

Újabb munkanap végéhez közeledünk, újabb Fanni poszt érkezett az esti kakaó mellé 🙂 Bár én elalvás előtt ma azt fogom kívánni, bárcsak visszamehetnénk egy hetet az időben. Így hát amíg én nosztalgiázom, Ti nyugodtan olvasgassátok ezt az aprócska kis bejegyzést.

2018. július 4., szerda 

Annak ellenére, hogy a blogon nem láthattok sokat bikiniben, bevallom hogy a nyaralások alatt ez az egyetlen ruhadarab, amit szeretek viselni. Ezen a mostani pihenő hetemen sem volt alakult másképp a helyzet, a fotózások mellett csakis a napozásra koncentráltam. Viszont amikor napozni indulok, mindig felkapok egy strandruhát, így hát szeretném bemutatni az idei kedvenc darabomat. Ez a kötött ruha eléggé a szívemhez nőtt a pár nap alatt (de nyugi, nem csak ezt viseltem).

Egyébként imádom ezt a kis utat, ami a tengerhez visz. Ennek nincs más oka, mint a célállomása és a hangulata. Nagyon szeretem az olasz életérzést, a temperamentumos hadarásukat, azt, hogy mindig sietnek és hogy eszméletlenül kedvesek mindenkivel. Ez a kis deszkás ösvény mindig arra emlékeztet, ahogyan az olaszok elsietnek mellettünk, lassú nyaralók mellett. Persze ennek semmi köze ehhez a szetthez, csak szerettem volna megosztani Veletek a számomra kedves emlékeket.

Az outfitre visszatérve, ez a tökéletes, nyaralás alatti „bánom is én” szett. Ebben lehet taposni a homokot, hogy elérd a gelato-s autót, vagy egész egyszerűen lesétálni a partra, hogy aztán a strandruhát levetve egész nap csak feküdj a felhőtlen ég alatt.

Valóban megszakad a szívem a múlt heti időjárásért. A munka azonban nem áll meg, holnap újabb cikkel érkezem, amiben egy különleges napról olvashattok!

Strandruha: H&M
Bikini: Calzedonia

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni 

Hozzászólás