Napi stílusnapló

Stílusnapló 03 – Csütörtök

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Elérkeztünk a héten a második kedvenc outfitemhez, ami egészen spontán ötlet volt, mégis jól alakult. Sajnos a kiegészítő terén nem okozhatok nagy meglepetést: a szegecses övemmel viseltem a múlt hét csütörtöki szettet. Azt hiszem, több fajta szegecses övet kellene beszereznem, hogy legyen több választási lehetőségem. De mindegy is, vannak ennél azért nagyobb gondok is.

Szóval a hét vége felé közeledve még az eddiginél is egyszerűbbre vettem a figurát, és nem bonyolítottam túl az öltözködést, csak előkaptam egy fekete pamut ruhát. Casual kis fekete? Talán így is hívhatnánk. Minden alkalmat próbálok megragadni arra, hogy az ilyen basic darabokat élvezhessem.

Ruha: H&M
Öv: Reserved

Most már lassan átlátjátok azt, hogy egy héten belül is mennyi változás van az öltözködésemben. Egyik nap egy kis eleganciát kívánok, nem egészen 24 óra múlva pedig már a sportos megjelenést preferálom. Ha meg kellene határoznom, hogy pontosan milyen a stílusom, nem tudnám megtenni, mivel nem illik rá csupán egyetlen jelző. Szerintem eléggé minimalista, ugyanakkor sokoldalú. Próbálok minden nap odafigyelni a kis részletekre, amik tökéletesítik az összképet, de ezt is a „kevesebb több” eszme keretein belül teszem.

Cipő: Vagabond

Sokat gondolkoztam azon, mit is írhatnék arról, hogy ilyen kevés színt viselek. Leginkább azzal magyaráznám, hogy úgyis annyira színesek a hangulataim, hogy kell melléjük mindig egy kis kontraszt. Éppen azért tartom az egyik legjobb önkifejezési formának az öltözködést, mert ezáltal tényleg bármilyenek lehetünk, miközben akarva-akaratlanul önmagunk maradunk. Nálam a valódi én pedig – a sok pózolás ellenére -, ilyen:

Holnap érkezik a héten az utolsó bejegyzés. Igyekszem időben megírni és posztolni, de nem ígérhetek semmit. 🙂 Amíg viszont az megérkezik, Ti csak szépen maradjatok továbbra is elbűvölőek!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás