Napi stílusnapló

Stílusnapló 03 – Péntek

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

Elérkeztünk az utolsó stílusnapló részhez ezen a héten és be kell valljam, nekem az eheti sorozat lett a kedvencem. Ennyire tisztán még egyik stílusnapló hét sem jellemezte a valódi stílusom, úgyhogy én ezt abszolút sikerként könyvelem el magamban.

Felső: H&M
Farmer: Mango

Lényegében annyira fáradt vagyok, hogy csak ülök a billentyűzet felett és próbálok valami igazán inspirálót összehozni így a hét végére. Pörgős és eseménnyel teli volt ez az elmúlt öt nap, nem igazán unatkoztam. Én szeretem az ilyen napokat/heteket/hónapokat, amik telítve vannak teendőkkel és jövés-menéssel, mert sokkal jobb érzés egy produktív hét után nekilátni a hétvégének.

A hét utolsó napjára egy végtelenül egyszerű, viszont kényelmes outfit került összeállításra. Bevallom, hogy ezen nem agyaltam sokat, sőt talán perceket sem. Ez egy abszolút olyan választás volt, amihez éppen kedvem volt és felkaptam. Nekem tetszik, hogy van egy ilyesfajta szabadságom az öltözködésben és teljes mértékben a hangulatom uralhatja a szettjeimet.

Szandál: Shoes Made in Heaven (Humanic)

Az egyébként egészen sportos összeállításhoz nem volt kedvem sportcipőt venni, így maradt a jól bevált ezüst szandál. Ez a kiegészítő mintha kicsit megpuhította volna az összképet, és adott a megjelenésnek egy frissítő löketet.

Most azonban azt kell mondanom: elérkezett valóban a hét vége. Bennem sem maradt már túl sok energia, így nem is húzom tovább a szót. Én személy szerint örülök, hogy újabb stílusnaplón vagyunk túl, ez egy újabb betekintés volt a hétköznapjaimba. Remélem, Nektek is tetszett a harmadik stílusnapló sorozat. Jövő héten újabb bejegyzés érkezik, aminek a megírása miatt egy kicsit már izgatott és inspirált is vagyok. Viszont amíg az megérkezik, legyetek jók!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás