Napi stílusnapló

Stílusnapló 03 – Szerda

Bonjour, Mesdames et Messieurs!

A keddi sportos hangulat után még én sem tudtam, milyen hangulat vár a következő reggelen. Legnagyobb meglepetésemre azonban újra volt kedvem egy kicsit játszani az elegánsabb darabokkal – ezek azonban nyilván a kényelmesebb, „casual” kategóriába tartoznak. Apropó, casual… ha nem tudod, ez mit jelent, itt elolvashatod az egyik előző bejegyzésemben. (Szerintem ez egy sima 10-es selfmarketing volt).

Top: Vicolo

Szóval mint mondtam, egy kicsit nőiesebb moodban ébredtem szerda reggel, mint az előző nap. Én egyébként imádom az ilyen reggeleket, amikor van kedvem kicsit mélyebbre nyúlni a szekrényemben, összeillesztgetni a darabokat és kiválasztani, mi passzol az adott napomhoz a leginkább. Na most ez mind szép és jó, de egy ilyet csak hétvégén engedhetek meg magamnak, ugyanis a hétköznapi reggeli rutinba ez a procedúra nem fér bele. Ilyenkor lényegében ugyanez van, csak az összeillesztgetést fejben játszom le és úgy választom ki a legszimpatikusabb párosítást, ezzel egy kis időt megspórolva magamnak.

Mint azt láthatjátok, inkább a minimalista outfitek felé húz a szívem, így próbálom néha kicsit feldobni kiegészítőkkel az összhatást. Ebben gyakran az újdonsült barátom, a scrunchie, vagyis ez az aranyos, díszes hajgumi vagy éppen egy táska segít. Azt nem is szeretném titkolni, hogy az ékszerek teljesen hidegen hagynak, csakis a karóra az, amely nélkül nem tudok végigcsinálni egy hétköznapot.

Nadrág: H&M
Szandál: Shoes Made in Heaven (Humanic)

Az összeállítás alsó részeként ezt a végtelenül kényelmes H&M nadrágot választottam, ami az utóbbi időben a kedvencemmé vált. Szerintem mellette szól, hogy nem farmer, illetve az anyaga, ami pont ideális a nagy melegben. Szeretem, hogy ennyire lenge, nem feszül rám teljesen, így ehhez a nadrághoz mindig testhezálló felső részt választok, ezzel egy kis kontrasztot kialakítva. A szandálom pedig a szokásos ezüst pár.

A mai stílusnapló részt ezennel be is rekesztem. Remélem tetszett Nektek ez az összeállítás, ami a héten az én személyes kedvencem volt a kényelem és a hétköznapi elegancia miatt. Holnap újra itt leszek és mutatom, mi került elő a szekrényből. Addig is maradjatok elbűvölőek!

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás