Bejegyzések

Stílustippek III: Elegánsan, letisztultan

Sziasztok!

Újabb stílustippel érkeztem, ami engem is meglep, mert egy egyszerű outfit fotózásnak indult az egész, aztán nem tetszettem magamnak, átöltöztem és utólag építettem fel a fotók köré a Stílustippek koncepciót.

Szeretem megmutatni Nektek, hogyan áll össze egy bejegyzés, így egyáltalán nem szégyellem, hogy néha a legnagyobb rohanás közepette fogalmam sincs, mi lesz a bejegyzés témája. Ilyenkor úgy vagyok vele, hogy csak fotózzuk le, aztán majd lesz belőle valami. Gondolom a közösségi média tökéletességet kergető világában nem nagyon kéne ennyire őszintén elmondani, hogy néha mennyire kicsúszik a kezeim közül az idő és a tervezés, de ez nem titok, hiszen ettől vagyunk emberek. 🙂

Na de térjünk rá a lényegre. A jelenlegi koncepció egy teljesen fekete alapszett volt: a legegyszerűbb garbó-farmer párosítás. Viszont van Nekem egy olyan csodálatos lábbelim, amit muszáj volt valahogyan beépítenem az egyik bejegyzésbe, így apró részletekkel és hangsúlyosabb kiegészítőkkel is dolgoztam azon, hogy laza, mégis elegáns és letisztult megjelenést mutassak be Nektek.

Íme a teljes szett: újra előkerült a lila műszőrme, amit szerintem már sokan nagyon unhatnak, én viszont minden nap szívesen viselném. Aztán van még egy újdonsült övtáskánk, és egy lélegzetelállító magas sarkú bokacsizma, aminek a fele egy zoknira hasonlít a leginkább, de nem ám a szétnyúlott sportzoknira, hanem arra a kecses, finom anyagú darabra, ami az igényes nők fiókjában bujkál. Ez a cipő egyszerre vagány és elegáns és én ezt imádom.

Műszőrme: H&M
Garbó: Stradivarius
Farmer: Zara
Övtáska: Mango
Cipő: Zara
Haj: Gerebics-Keller Evelin ♡

Egy kicsit a cipőről: megláttam és megszerettem. A webshopon találtunk egymásra és az Instagram oldalamon el is meséltem a történetünket. Ami a viselését illeti, teljesen kényelmes. Ilyen vékony sarkakon kopogni sosem lesz olyan egyszerű, mint egy sneakerben, ezt mindenki tudja. Viszont jó kialakítása van a cipőnek, pont ott fog, ahol kell és egyáltalán nem csúszkál benne a lábam, plusz szerintem eszméletlen jól is áll. Ennél pedig nem kell több.

Azt gondolom, hogy egy jó magas sarkú bokacsizma / cipő / szandál tökéletes fűszere lehet a legegyszerűbb összeállításnak is. Hiszen egy ilyen lábbeli elegánssá és igényessé teszi az összképet.

Egy műszőrme számomra mindig is az eleganciát, kicsit az arisztokráciát is jelenti. Amikor ezt viselem, kicsit díva vagyok. Szóval az egyik kulcs az, hogy ne féljetek játszani a textúrákkal, stílusokkal! Hiába van a tömegcsajok 90%-án műszőrme valami sportcipővel, Ti álljatok ki és mutassátok meg, hogy tud elegánsan öltözködni a mi generációnk is.

Azonban nem csak ruhadarabbal, kiegészítővel, cipővel lehet eleganciát lehelni egy összeállításba. A hajunk, az arcunk, a kezünk éppolyan eszköz, amit ha jól használunk, nem csupán néhány alkalommal, hanem majdnem minden nap lehetünk végtelenül elegánsak. (Azért van ott a „majdnem” szó, mert erős túlzás lenne azt állítani, hogy csak a hajunknak, bőrünknek köszönhetően minden nap mi lehetünk a környezetünk dívái. Én próbáltam, de minden nap még nekem sem megy.)

Ez az övtáska a jelenlegi kedvencem a felhozatalból, bár sajnos nem a legpraktikusabb viselet. Nagyon szeretem a pici táskákat, megőrülök, ha egy nagy zsákkal kell mászkálnom. Ez az övtáska méretét és stílusát tekintve egyébként hibátlan, viszont vannak dolgok, mint például a pénztárcám, amit nem tudok teljes egészében csak úgy beledobni és szaladni a dolgomra. Ennek megvan az előnye és hátránya is, de ettől függetlenül azért nagyon szeretem. 🙂

Számomra ez a szett jelenti a kényelmes, mégis elegáns és letisztult megjelenést. Ha szívesen viselnétek a hétköznapokban Ti is valami elegánsabbat, mint egy pufi dzseki vagy sportcipő, akkor ne féljetek kísérletezni, játszadozni kicsit a ruhadarabokkal. Az öltözködés pontosan egy olyan tevékenység, aminek a végén az a fontos, hogy magatoknak megfeleljetek. Az aktuális trendekre és divatra pedig nem kell olyan nagy hangsúlyt fektetni, mint az önkifejezésre.

Remélem, tudtam Nektek segíteni és alig várjátok, hogy holnap reggel kiválasszátok a napi szettet. Jövő héten újra jövök, addig is maradjatok jók és elbűvölőek!

Fotók: Keller Lili ♡

Bisous,
Fanni

Hozzászólás