Bejegyzések

22 gondolat

Sziasztok!

Úgy alakult, hogy a héten ünnepeltem a 22. születésnapomat, amely nem máshol, mint Olaszországban ért utol. Őszintén szólva, nem igazán vagyok a születésnapok híve, nem hiszem, hogy ez egy olyan alkalom, amit több napos bulival és millió ajándékkal kéne megünnepelni. Viszont mivel adni szeretek, sokat gondolkoztam azon, mit is adhatnék Nektek a jeles nap alkalmából. Így jutott eszembe a 22 gondolat a 22. születésnapomra. Lássuk is!

1 Az önismeret nagyon fontos dolog és mindennap dolgoznunk kell a tökéletesítésén.

2 Muszáj időről időre megajándékoznunk magunkat. (Mint ahogy én tettem ezzel a gyönyörű szülinapi ruhával.) 

3 Az igényesség nem a pénztől függ.

4 A letisztultság nem unalmas, hanem igényes.

5 Nem muszáj minden nap mosolyogni és tökéletesen érezni magunkat.

6 Néha szükség van arra, hogy minden ok nélkül bőgjünk.

7 Arra is nagy szükség van azonban, hogy sokszor minden ok nélkül nevessünk.

8 A család a legfontosabb dolog az életben.

9 Önirónia nélkül sosem lehetünk elég boldogok.

10 Ha egy ruhadarab tetszik és jól is áll rajtad, de márkátlan, akkor is vedd meg! Nem a márkajelzés a lényeg.

11 Egy ruhadarab akkor tökéletes, ha tökéletesen érzed magad benne. Ha nem tetszel magadnak benne, lehet akármilyen drága vagy márkás, nem éri meg megvenni.

12 Az, hogy a mérleg milyen számot mutat, egyáltalán nem fontos.

13 Sosem szabad elfelejtenünk hálát adni az életért, amit élhetünk.

14 A nehézségeket is meg kell becsülni.

15 Minden életkorban megérdemlünk egy pörgős szoknyát.

16 Azt is el kell fogadnunk, hogy az önelfogadás sajnos nem megy egyik percről a másikra, minden nap dolgoznunk kell érte.

17 ”Az a probléma a világgal, hogy az intelligens emberek tele vannak kétségekkel és a hülyék tele vannak önbizalommal” – ezt Éder Krisztián Instagramján olvastam.

18 Az igényes megjelenés fontos része a megfelelő viselkedés is.

19 Sokszor fogalmunk sincs róla, hogy a magatartásunk mennyire sok mindent elárul rólunk. Éppen ezért kell mindig önmagunkat adnunk.

20 A smink egyáltalán nem fontos.

21 Ha valamit nem értünk, azt is be kell ismernünk.

22 Az idei volt az egyik legszebb születésnapom. Nincs kedvem megmagyarázni miért, mert a magyarázkodásnak szerintem semmi értelme. Egyszerűen csak hálás vagyok azért, hogy ilyen szerencsés ember vagyok.

Ezek hát azok a gondolatok, amelyekkel az elmúlt évem során gazdagabb lettem. Úgy érzem, hogy minden egyes évben egyre jobban megismerem magamat és talán ez a legnagyobb ajándék, amit kaphatok születésnapomra.

Amikor kicsi voltam, felnőtt akartam lenni. Amikor tinédzser voltam, újra kicsi akartam lenni. Amikor kikerültem az iskolából, fogalmam sem volt, mi akarok lenni, mert rohadtul elveszett voltam és nem tudtam, merre induljak el. Ebben a pillanatban az a 22 éves Fanni szeretnék maradni, aki vagyok. Nem mondom, hogy minden tökéletes, mert ez így nem lenne igaz. De minden, amit eddig elértem, és amim van, a családom támogatásának és magamnak köszönhetem. Úgy érzem, hogy jelen pillanatban annyira önmagam vagyok, hogy nem szeretnék sem újra óvodás, sem tinédzser, sem egy teljesen más ember lenni. Ugyanígy nem szeretnék valaki más kedvéért megváltozni sem.

Ígérem, hogy ebben az új életévben is ugyanolyan megfontolt, bolondos, tervezgetős, mosolygós, életvidám és néha hisztis Fanni leszek, mint aki eddig voltam. Ígérem, hogy csak egy picit fejlesztek a jelenlegi verzión, hogy az életetek folyamatos változása mellett azért vissza tudjatok térni az alapjaiban változatlan Fannihoz, akinek mindig lesz néhány gondolata, amit megoszthat itt Veletek.

Köszönöm, hogy elolvastátok a cikket és igen, most már végre befogom a számat.

Boldog szülinapot magamnak!

Ruha: ViCOLO
Szandál: Shoes Made In Heaven (Humanic)
Öv: Márkátlan, Bibione sétálóutcáján vettem egy bizsus boltban és Apukám csinált rá két új lyukat, hogy a derekamon is tudjam viselni 🙂

Fotók: Keller Lili

Bisous,
Fanni

Hozzászólás