Bejegyzések

Tavaszi kedvencek tavalyról

Sziasztok!

Sokszor gondolkozom rajta, miről kell egy divatblognak szólnia és emellett azon is, hogy az enyém miről szól. Szeretem, ha minden, amivel nap közben találkozunk ad valami pluszt, amiről lehet véleményt alkotni. Éppen ezért szeretném azt, hogy ez az oldal ne kerüljön be a „szépen felöltözik és kész” kategóriába. Itt (még) nincs Gucci sál és Moschino napszemüveg. Itt nincsen Chanel táska, amit olyan egyszerűséggel dobok el, mintha egy papír zsebkendő lenne. Itt egyelőre fast fashion van, ami megfizethető és elérhető.

Az imént említett szellem jegyében, ezen a héten két olyan darabot mutatok be Nektek, amit már a tavalyi tavasz során is hordtam. Számomra az öltözködés és a stílus nem az éppen aktuális tavaszi/nyári kollekcióról szól, hiszen ha még a tavalyi divat tetszik, akkor azt viselem. Ha Nektek is vannak olyan kedvenceitek, amik már tavalyi darabok, de nem szívesen válnátok meg tőlük, akkor megmutatom mit kezdtem a „kiöregedett” felsőimmel, hátha kaptok egy kis ihletet.

Én, mint középső gyermek a három lánytestvér között, korán megtanultam, hogy ami a nővéremre már nem jó, az nekem „pont jó” lesz. Annak ellenére, hogy már 3 évesen megvolt a véleményem az óvodába járós outfitekről, az idősebb testvértől való öröklést sosem bántam. Szerintem pontosan az ilyen fontos pillanatok kellenek ahhoz, hogy egy ember egyéni stílusa kialakuljon és tökéletesedjen. Amikor ránézek erre a babarózsaszín felsőre, aminek olyan elképesztően álombelien puffos az ujja, mint régen a Barbie babám ruhájáé volt, eszembe jut, hogy ezt mennyire meg akarnám örökölni, ha nem az enyém lenne. Már tavaly is szerettem az enyhén (mondom enyhén!) nap barnította bőrömön megmutogatni, milyen szép ez a szín. Éppen ezért nem mondok le róla idén tavasszal sem. A stílusos vérfrissítés jegyében pedig egy olyan nadrággal vettem fel, ami kicsit megbolondítja az ártatlan felsőt és határozott eleganciával fűszerezi meg az összképet.

Felső: Pull&Bear
Nadrág: Mango
Cipő: H&M
Fejpánt: H&M

A másik tavalyi kedvencem egy olyan darab, amiben mindig megsimogatja a vállamat a meleg tavaszi szél és ez olyan jó érzés, hogy úgy döntöttem: idén is velem marad. A kis fodroknak köszönhetően kicsit enyhült a felső „irodai” jellege és máris tökéletesen kombinálható, hétköznapi darab lett belőle. Annak érdekében, hogy azért ne legyen túl egyszerű a szett, tűzpiros szandállal és ajkakkal, valamint a kedvenc farmerommal kombináltam. A tavalyi elegáns, fekete rövidnadrágos keret pedig már annyira a múlté…

Felső: C&A
Nadrág: J.Crew
Cipő: H&M

Remélem, sikerült egy kis ihletet merítenetek az imént látottakból és olvasottakból, illetve abban is reménykedem, hogy nem dobjátok egyből sutba a tavalyi kedvenceiteket, hiszen szerintem jó móka idén új köntösbe bújtatni a „régi barátokat”. Ha más nem, akkor nézzetek körül a testvéreitek szekrényében! 😉

Fotók: Keller Lili
Utómunka: Polly Dániel

Bisous,
Fanni

Hozzászólás