Bejegyzések

Téli kedvencek

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok és Ti is fogtok, ha elolvassátok ezt a bejegyzést és beszerzitek a kedvenceimet! Na jó, ez nyilván csak vicc volt, hiszen mindenkinek más válik be. Én azonban friss beauty őrültként örömmel mutatom be Nektek újdonsült kedvenceimet. Az előző, őszi változatot itt tudjátok elolvasni.

Vichy Aqualia Thermal Éjszakai Krém


A hidratálókra már egy ideje nagy hangsúlyt fektetek, ez az addikcióm azonban teljes mértékben átlagos, drogériás termékekkel indult. Miután pedig kitapasztaltam, a drogériák polcairól mi a jó választás, kicsit többre vágytam. Így találtam meg a Vichy Laboratories Aqualia Thermal családját, aminek az éjszakai krémjét használom minden nap. Egy nagyon könnyed, víz bázisú, gél állagú krémet képzeljetek el, aminek isteni illata és csodatévő hatása van. Nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek, aki egy könnyed krémet keres éjszakára!

Clinique Chubby Stick

Be kell vallanom, kicsit elfogult vagyok a Clinique termékekkel kapcsolatban és ennek eléggé nevetséges az indoka. Emlékeztek Az Ördög Pradát visel c. filmből arra a jelenetre, amikor Andy, az újdonsült asszisztens elhozza a főnöke megunt dolgait? Nos, abban a jelenetben egy neszesszernyi Clinique terméket ajándékoz a barátnőjének, aki ettől eszméletlenül lelkes lesz. Én pedig amióta ezt a jelenetet láttam, tudtam, hogy amikor felnőtt leszek, nekem is lesznek Clinique termékeim. Ezt azonban elfelejtettem egészen addig, amíg az idei karácsonyi ajándékozás folyamán a Keresztanyukámtól megkaptam ezt a Chubby Stick-et. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk és már egy Clinique alapozót is beszereztem, amit egy hete tesztelek és biztosak lehettek benne, hogy még hallani fogtok róla.

Árnyalat: 11 two ton tomato

Ami pedig a Chubby Sticket illeti, nem csak azért imádom, mert a Clinique gyártja. Ahogyan az a Keresztanyukámnak is feltűnt, imádom a piros rúzst, azonban ennek viselése a mindennapokban nekem kicsit sok. Viszont ha a piros színt és egy ajakápolót egyesítünk, abból rossz nem sülhet ki. Talán említettem már, hogy régóta kerestem a tökéletes ajakápolót (mivel nekem a Carmex nem vált be) és nagyjából fél éve meg is találtuk egymást az Eucerin Lip Activ hidratálóval. Anélkül pedig nem tudok létezni, így elsősorban az ajakápolót kenem fel, majd következik rá egy vastag réteg ebből a csodálatos árnyalatban ragyogó színezett hidratálóból. Tökéletes ajándék, akár másnak, akár magadnak! 🙂

Dove Derma Spa Cashmere Comfort Testvaj

Amennyire nagy hangsúlyt fektetek az arcbőröm ápolására, annyira elhanyagolom a teljes testápolást és tudom, hogy ez nem jó dolog. Szerencsére nem problémás a bőröm, így ha havonta egyszer használok testápolót, akkor is minden rendben van. Éppen ezért nem is volt konkrét testápolóm ezidáig. Az egyik DM-es nézelődés során azonban megláttam ezt a krémet és megtetszett a külseje. Ha könyvet nem szabad a borítója alapján ítélni, akkor krémet még annál inkább nem illik. Viszont ezen kimondottan a doboza miatt akadt meg a szemem és még a finom védőfólián keresztül is éreztem az illatát, ami pedig valami eszméletlen jó volt. Ezt a testvajat tehát csakis az illata miatt vásároltam meg és nagyon jó döntés volt. Nem csak az illata, a hatása is csodás. A téli időszakban a kezeim botrányosan néznek ki, de ez a krém rendbe tette őket. Így Mindenkinek nagyon szívesen ajánlom.

Mango Övtáska

Az előző szórásban is akadt termék, ami nem a szépségápoláshoz volt köthető, szóval ebből sem maradhatott ki egy friss kedvenc. Ezt a darabot szintén a karácsonyfa alatt találtam, Anya jóvoltából. Régóta szemezgettem az övtáskákkal és nem tudtam dönteni, hogy a sportos forma és anyag vagy pedig az ilyen elegánsabb változat tetszik jobban. Most már tudom, hogy mindkettő nagyon tetszik, ez a krokodilbőr imitációból készült darab pedig abszolút elnyerte a szívemet. Ti is tudjátok, mennyire nem szeretem a nagy táskákat, ebben pedig egy kártyatartó, a telefonom, a Chubby Stick és egy kis papír zsebkendő pont elfér. Bátran ajánlom mindenkinek, aki övtáska vásárláson gondolkozik!

Ezek volnának a jelenlegi kedvenceim. Ezentúl a blog visszakerül a régi kerékvágásba és hetente érkeznek a posztok a megszokott szerdai vagy csütörtöki napon. Igyekszem mindig valami friss és érdekes témával készülni Nektek. Jövő héten tehát újra jelentkezem. Addig is maradjatok elbűvölőek!

Fotók: Keller Lili, akinek elindult a fotós Instagram oldala és bátran lehet követni! 🙂

Bisous,
Fanni

U.i.: Az ígéretemmel, miszerint nem vásárolok január hónapban magamnak bizonyos dolgokat, eddig nagyon jól állok!

Hozzászólás